Sunday, 28 April, 2024

Κάηκε ολοσχερώς το Celebrity στους Γαλατάδες – Η επόμενη μέρα (vid)

Περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι της Κυριακής, 2 Σεπτεμβρίου, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών για φωτιά που ξέσπασε στο club Celebrity στο 2oχλμ Γαλατάδων – Καρυώτισσας.

Το κτίριο καιγόταν όταν έφτασαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις και κλήθηκαν ενισχύσεις από όμορες Υπηρεσίες. Από την Π.Υ. Αλεξάνδρειας με ένα όχημα και από την Έδεσσα, επίσης με ένα όχημα.

Συνολικά, επιχείρησαν 14 άντρες και έξι οχήματα συν ένα βοηθητικό από τις τρεις Υπηρεσίες, Γιαννιτσών, Αλεξάνδρειας και Έδεσσας και με τη σύμπραξη του Συλλόγου Εφέδρων καταδρομέων Γιαννιτσών.

Υπήρξε άμεση καταστολή σύμφωνα με τις πληροφορίες, όμως το μαγαζί δεν «σώθηκε» διότι είναι εκτός κατοικημένης περιοχής και μέχρι κάποιοι περαστικοί οδηγοί να δουν τη φωτιά και να ειδοποιήσουν… ήδη καιγόταν εκτός του εξωτερικού χώρου και εσωτερικά…

Φρικτό να βλέπεις να καίγεται το μαγαζί σου, οι κόποι μιας ζωής…

Το club ήταν κανονικά σε λειτουργία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως μέχρι και τις 12 – 12:30 το μεσημέρι που περνούσε κόσμος δεν υπήρχε ίχνος καπνού.

Τα στοιχεία που διερευνώνται από την Π.Υ. Γιαννιτσών δείχνουν ίσως τις πρώτες εστίες από τον εξωτερικό βοηθητικό χώρο ενώ ορίστηκε πραγματογνώμονας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου