Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κάθε δήμος έχει τον… Βασιλιά του! Ειρωνείες και αγεφύρωτα χάσματα στο ΔΣ Αλμωπίας      

Κόντρες χωρίς σταματημό με απίστευτες εκφράσεις, έως εξευτελιστικές στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016.

Η ένταση δημιουργήθηκε –τι πρωτότυπο!- και πάλι μεταξύ των δύο αντιπάλων πλέον, δημάρχου και Χρήστου Χουρσόγλου. Ο Κ. Μπίνος αυτή τη φορά υπερέβη τα εσκαμμένα και καλό θα ήταν να το κοιτάξει. Όσα νεύρα ή σύγχυση και να του προκαλούν κάποια γεγονότα ή πρόσωπα, η εγκράτεια είναι αρετή που θα έπρεπε να θυμάται σε παρόμοιες καταστάσεις…

xoursoglou

Κι ενώ ο κ. Χουρσόγλου πήρε το λόγο και μιλούσε-η αλήθεια ακατάπαυστα- ο δήμαρχος «πεταγόταν» και με ιδιαίτερο σαρκασμό διαρκώς διέκοπτε και σχολίαζε… μάλιστα όχι ήπια, αλλά με εκφράσεις του τύπου: «Είσαι εμετικός, Δεν θα γίνετε τίποτα κ. Χουρσόγλου, δεν αξίζετε τίποτα…»! Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος απάντησε πως: “Έχετε καταντήσει τοπική Τρόικα… “.

Προφανώς και όταν τον έβαζε στο ψηφοδέλτιο του ο κ. Μπίνος έχοντας όφελος εφόσον αυτός εκλέχθηκε είχε διαφορετική άποψη, όπως και για την Μαρτίνα Ζιάκα… όπου όταν μάζευαν ψηφοφόρους και πήραν κάποιες χιλιάδες σταυρούς … ήταν καλοί για την παράταξη…  Ο δήμαρχος επίσης με ύφος είπε πως: «Έχω μάθει να δέχομαι κριτική, όχι όμως ανεπίτρεπτα φαινόμενα εξευτελισμού… θα είμαι αμείλικτα σκληρός αν συμβεί αυτό» ίσως γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που δε γνωρίζουμε οι λοιποί… πολίτες!

Περισσότερα και βίντεο σε επόμενη ανάρτηση

Κάθε δήμος έχει τον… Βασιλιά του! Ειρωνείες και αγεφύρωτα χάσματα στο ΔΣ Αλμωπίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου