Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κάπνισμα μέσα… ΤΕΛΟΣ στο δήμο Πέλλας – Πόσο στοίχισαν μπαλόνια, μελέτη και… 6.400 χαρτοπετσέτες!

Σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ξεκινά ο δήμος Πέλλας, σε μεγάλους, αλλά και μικρούς για το δικαίωμά μας να ζούμε σε καθαρό περιβάλλον χωρίς καπνό.
Με το μήνυμα “Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί και ας αποδείξουμε ότι στο δήμο Πέλλας μπορούμε να σβήσουμε το τσιγάρο σε όλους τους κλειστούς χώρους εδώ και τώρα”, η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών και συνεχίζεται αύριο, Κυριακή.


Όπως ενημερώνει σχετικά ο δήμος, σε δεύτερο χρόνο και για όσους δε δείξουν διάθεση συνεννόησης θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και συνέπειες όπως επιβάλλει ο ισχύων νόμος χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις.

Όλα αυτά βέβαια, έχουν ήδη σχολιαστεί αρνητικά, με βάση το κόστος των μακετών-αφισών (όσοι καπνίζουν είναι γαϊδούρια! Πολύ εύστοχο!Και μάλιστα στις αφίσες μόνο γυναίκες! Καθόλου ρατσιστικό!)

Η μελέτη της καμπάνιας για να ονομάσουν τους καπνιστές γαϊδούρια… στοίχισε περί τις 4.000 ευρώ, 2.000 ευρώ για αφίσες, 350 ευρώ για χαρτοπετσέτες, 750 για… μπαλόνια, κλπ.

Το κόστος καταγράφεται στη “Διαύγεια” από το “Σχεδιασμό και προμήθεια έντυπου τρίπτυχου για τις ανάγκες διοργάνωσης της αντικαπνιστικής εκστρατείας στο Δήμο Πέλλας”, δείτε εδώ μέχρι και τα… πιρούνια και ποτήρια, πάνω από 1000 τεμάχια, ενώ άλλα τόσα είχαν αγοραστεί σε άλλες εκδηλώσεις, και 6.400 χαρτοπετσέτες για την καμπάνια! τι ακριβώς θα σκουπίσουν με τόσες χιλιάδες χαρτοπετσέτες; Τα δάκρυα των καταστηματαρχών ή των καπνιστών; (δείτε εδώ), Προμήθεια ειδών (διαφημιστικές μπλούζες, μπαλόνια, καλαμάκια για μπαλόνια) για τις ανάγκες διοργάνωσης της αντικαπνιστικής εκστρατείας – δείτε εδώ 

Συνέχεια με… “Προμήθεια έντυπων ειδών (αυτοκόλλητα, αφίσες, ενημερωτικά έντυπα) για τις ανάγκες διοργάνωσης της αντικαπνιστικής εκστρατείας” (δείτε εδώ)

Το συνολικό κόστος μπορεί να χρεώνεται στους δημότες, αλλά με μια έφοδο-έξοδο της δημοτικής αστυνομίας θα γεμίσουν τα ταμεία! Άντε και καλή αρχή!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου