Tuesday, 19 March, 2024

Καλό Παράδεισο Παναγιώτη… Τα συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του 25χρονου

Συλλυπητήρια από την ΕΠΣ Πέλλας και τις ομάδες του νομού, για το θάνατο του 25χρονου, Παναγιώτη Ξόμπλιου

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πέλλας εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους για την αδόκητη απώλεια του Παναγιώτη Ξόμπλιου.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου της προσώπου καθώς και στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

Συλλυπητήρια Εδεσσαϊκού: Σύσσωμη η οικογένεια του Εδεσσαϊκού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του.Όλο το ποδόσφαιρο της Πέλλας πενθεί βαριά για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Α.Σ. Ελπίδα Έδεσσας 1908 Η οικογένεια της Ελπίδας Έδεσσας 1908 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη για τον άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι φίλε…
ΑΣ Εθνικός Γιαννιτσών Το ΔΣ του Εθνικού Γιαννιτσών εκφράζει τα Θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή Παναγιώτη Ξόμπλιου. Καλό παράδεισο.

Η ΠΑΕ Βέροιας για το χαμό του Παναγιώτη
«Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την λύπη της για τον αδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου.
Ο Παναγιώτης φόρεσε την φανέλα της Βέροιας τόσο ως αθλητής ηλικιακών τμημάτων όσο και ως παίκτης της πρώτης ομάδας το 2015 και το 2016. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου