Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Ιγνατιάδου: Σηκωμένα τα μανίκια με έργα και σε όποιον αρέσουν οι αλήθειες…

Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο φβ ότι η αναπτυξιακή πορεία του δήμου

συνεχίζεται και… σε όποιον αρέσει, εμμέσως πλην σαφώς!
Η δήλωση της δημάρχου:
Δεν σταματάμε το έργο μας για κανέναν και για τίποτε! Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Κάποιοι πανικόβλητοι αιρετοί, βλέποντας το τέλος τους να πλησιάζει, έστησαν ένα ωραίο παραμυθάκι, προσπαθώντας να αποποιηθούν των ευθυνών και της ανυπαρξίας τους και να μετακυλήσουν ευθύνες…η αλήθεια όμως πάντα λάμπει…. Έργα ασφαλτόστρωσης στα Σεβαστεινά, όπως είχα προαναγγείλει.
Το έργο πραγματοποιείται με χρήματα που διεκδικήσαμε και λάβαμε το έτος 2018 από το Υπουργείο Εσωτερικών, με έκτακτη χρηματοδότηση ( μία από τις πολλές φορές) και αφορά την αποκατάσταση της ενδοδημοτικής οδοπο’ι’ας. Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, αποδοχές, τροποποιήσεις, αποφάσεις οικονομικής επιτροπής, δημοτικού συμβουλίου, διακήρυξη δημοπρασίας, διαγωνισμός, αποδοχή πρακτικών, εκ νέου αποφάσεις οικονομικής επιτροπής και δημοτικού συμβουλίου, υπογραφή σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία και έναρξη εργασιών.
Αρχικός προϋπολογισμός 50.000 ευρώ. Επαναλαμβάνω με χρήματα που διεκδικήσαμε και λάβαμε, το έτος 2018.


Ο αγαπητός πρόεδρος της ΤΚ Σεβαστειανών, αποχωρεί από τον συνδυασμό μας διότι, όπως ο ίδιος δήλωσε σε μεγάλο αριθμό προσώπων, εμένα μέχρι και σήμερα δεν με ενημέρωσε, οι πολιτικές του πεποιθήσεις ταιριάζουν σε άλλον συνδυασμό, πόσο λανθασμένη, αναχρονιστική και επικίνδυνη λογική… μπέρδεψε ο αγαπητός πρόεδρος τις εθνικές με τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες δεν υπάρχουν ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, παρά μόνο ικανοί, έντιμοι, έμπειροι, τολμηροί άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους, με προσωπική και επαγγελματική καταξίωση, άνθρωποι που κρίθηκαν στη διαδρομή και την πορεία τους, άνθρωποι αληθινοί και ειλικρινείς, που πάνω απ όλα βάζουν το συμφέρον του δήμου και όχι το προσωπικό τους… ο αγαπητός πρόεδρος που διαπίστωσε τώρα ότι πολύ καιρό ήταν απών και μακριά από το χωριό του, παραμονή των εκλογών, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θυμήθηκε να με κατηγορήσει ότι δήθεν τον παραγκώνιζα… ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ; ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 16 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΑΝΥΔΡΟΥ, ΜΑΝΔΑΛΟΥ, ΚΡΑΝΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ; ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑ’Ι’ ΜΟΥ;;; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ….ας το κρίνουν λοιπόν οι συνδημότες μας…
Ας αποφασίσει ο πρόεδρος τον ενδιαφέρει πραγματικά το χωριό ή θέλει να κατέχει θέση για άλλους λόγους, που έχουν πρώτη προτεραιότητα γι αυτόν;;;
Και με την ευκαιρία, θέλω να αναφέρω κάποια από τα έργα που πραγματοποιήσαμε στα Σεβαστειανά, αλλά ενδεχομένως ποτέ δεν τα έμαθαν οι συνδημότες μας:
Ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου Σεβαστειανών, προ’υ’πολογισμού 400.000 ευρώ.
Αγορά υπολογιστών, κλιματιστικών και οτιδήποτε άλλο απαιτήθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπως ελαιοχρωματισμούς κλπ
Κατασκευή σύγχρονης, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παιδικής χαράς (η κατασκευή της θα ξεκινήσει σε λίγο).
Συντηρήσεις δικτύων ύδρευσης και άρδευσης.
Διαμορφώσεις αγροτικής οδοποιίας με αμμοχαλικοστρώσεις και μηχανήματα. 120 φορτηγά χαλίκια έπεσαν στους αγροτικούς δρόμους.
Αποκατάσταση του οδοστρώματος και της ενδοδημοτικής οδοποιιας του χωριού.
Προγραμματισμένη ασφαλτόστρωση σε οδό του χωριού, θα ξεκινήσει σε λίγο διάστημα με υπόλοιπο χρημάτων ΣΑΤΑ 2017 και 2018.
Διανομή κάδων πριν το Πάσχα, με έκτακτη χρηματοδότηση που βγάλαμε το 2018, πάλι από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια για την τοποθέτηση πλακών στα πεζοδρόμια εισόδου του χωριού, από την πλευρά του γηπέδου Σκύδρας.
Παρεμβάσεις στο γήπεδο του χωριού, μάλιστα η υπηρεσία μας εκπόνησε μελέτη, ύψους 50.000 ευρώ!
Μελέτες και υποβολή αιτήματος για ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στο χωριό. Να σημειώσω βεβαίως και να ενημερώσω ότι το έτος 2018 λάβαμε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου 2 χιλιομέτρων στα Σεβαστειανά, από πρόγραμμα της περιφέρειας, πλην όμως κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες και δεν ασχολήθηκε με τη συλλογή υπογραφών των ιδιοκτητών….
Συνεργασία με το Δρ. Νικόλαο Γρηγοριάδη, για την αναγνώριση του υπεραιωνόβιου πλατάνου, ως διατηρητέου μνημείου της φύσης, διαδικασία που είχε ξεκινήσει πριν από 24 χρόνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα!!!
Εργασίες στο ΚΑΠΗ και διαμόρφωσή του.
Στήριξη των εκκλησιών του χωριού, με βαφές και υλικά, όπως και της οικίας.
Και πόσα όλα έργα καθημερινά, μικρά και μεγάλα….
Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια!! Στον αγαπητό πρόεδρο στέλνω όλες τις ευχές μου, για να τον συνοδεύουν, με κυριότερη να είναι γερός, ν’αγαπά το χωριό του και να προσπαθεί γι αυτό!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου