Sunday, 28 April, 2024

Κατερίνα Ιγνατιάδου: Συνεχώς έργα σε όλο το δήμο Σκύδρας – Και έπεται συνέχεια!

Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, από το πρωί της Τρίτης 12 Ιουνίου βρέθηκε σε σημεία του δήμου όπου υλοποιούνται έργα

παρακολουθώντας την εξέλιξή τους,  όπως και το προηγούμενο διάστημα, σε όλο το δήμο. Τα τελευταία έργα αφορούν την κατασκευή νέων, σύγχρονων υδατοδεξαμενών στις τοπικές κοινότητες Λιποχωρίου, Δάφνης και Άσπρου και ολοκλήρωσης ασφαλτόστρωσης στη Σκύδρα.

«Και έπεται συνέχεια» όπως δηλώνει η ίδια!

Οι χωματόδρομοι ασφαλτοστρώθηκαν

Επί δεκαετίες στην περιοχή Πανόραμα Ριζού κάποιοι δρόμοι ήταν χωματόδρομοι …

Ο λόγος μας συμβόλαιο

Ασφαλτοστρώσεις έγιναν επίσης πριν λίγες ημέρες, στη Λιθαριά, στο Μάνδαλο, στο Άνυδρο,  στην Καλή, στον Προφήτη Ηλία, στο Αρσένι, τοποθέτηση πλακών στα Σεβαστειανά, στο Λιποχώρι, στις περιοχές Ορμάνι-Λιπαρεκα-Τσουκαλα και στη Σκύδρα (πίσω από το γήπεδο).

«Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο… ότι λέμε το υλοποιούμε, χωρίς καμία διάκριση σε ψηφοφόρους ή μη, χωρίς καμία διάκριση στα χωριά μας και μάλιστα με τα λιγότερα χρήματα κάνουμε τα περισσότερα έργα, διότι ξέρουμε να διεκδικούμε έργα και χρήματα για το δήμο μας, να αγωνιζόμαστε, να μην αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, έχουμε καθαρά χέρια και ασκούμε χρηστή διοίκηση και διαχείριση…και ίσως κάποιοι θα ρωτούσαν να χαρούμε ή να λυπηθούμε; ας τους γνωρίσουμε λοιπόν ότι η απάντηση έχει να κάνει με το πόσο αγαπά ο καθένας τον τόπο του…».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου