Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΓ’ Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων “ΟΙ ΑΡΓΥΡΑΣΠΙΔΕΣ”

Στις 2, 3 και 4 Μαρτίου τρέχοντος έτους, στην περιοχή της Πέλλας, στα αχνάρια του μεγάλου Αλεξάνδρου και των Ελλήνων Μακεδόνων, προς τιμήν των αρχαίων πολεμιστών

που αποτέλεσαν τις πρώτες ειδικές δυνάμεις στην ιστορία μας, των θρυλικών «Αργυράσπιδων» διεξάγονται οι ΚΓ΄ Πανελλήνιοι Αγώνες Ειδικών Δυνάμεων, των Λεσχών και συλλόγων των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων!
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στους πρόποδες του όρους Πάϊκο και στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών στην π. λίμνη και στα υψώματα, εκεί που ο Ελληνικός Στρατός με τους δοξασμένους Ευζώνους μας, υπερφαλάγγισε και κατανίκησε τους Τούρκους στις 20 / 10 / 1912 και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια όλης της Μακεδονίας και της Θράκης.
Τους αγώνες που γίνονται υπό την αιγίδα της ΠΟΕΔ, θα διοργανώσουν οι όμορες, ΛΕΚ Θεσσαλονίκης και ΛΕΚ Πέλλας, με την βοήθεια ειδικών και έμπειρων διοργανωτών από άλλες λέσχες.
Καλούνται όλες οι Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων της Ελλάδας και Κύπρου, οι Λέσχες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.
Το πρόγραμμα των αγώνων και των παράλληλων εκδηλώσεων, που θα είναι πλούσιες και εντυπωσιακές, θα δημοσιευτούν στις αρχές Φεβρουαρίου.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.
Οι ομάδες θα αποτελούνται από 4 άτομα και προαιρετικά ένας αναπληρωματικός.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στους κ.κ.
1) Ιωάννη Τσίρη 6978457302
2) Δημήτρη Θάνο 6993898807
3) Κώστα Θάνο 6982739206
Πιστεύουμε ότι οι αγώνες θα βοηθήσουν στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών μας.
Για τα Δ.Σ. των Λεσχών
Ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Θεσσαλονίκης
Ρούσσης Νικόλαος
Ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Πέλλας
Κουτσοκώστας Γαβριήλ
Στους ΚΓ’ Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων (2, 3 & 4 Μαρτίου 2018 στην περιοχή της Πέλλας) μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έφεδροι Καταδρομείς (ακόμη και αν δεν είναι γραμμένοι σε Λέσχες μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. αλλά και μεμονωμένες Λέσχες). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποδεικνύουν στους διοργανωτές με έγγραφα ότι υπηρέτησαν τη θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις.
Η κάθε διαγωνιζόμενη Ομάδα θα είναι τετραμελής, σε περίπτωση που υπάρχουν μεμονωμένες αιτήσεις διαγωνιζόμενων, αυτοί θα ενσωματωθούν σε άλλες Ομάδες από τους διοργανωτές.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στο inbox και θα τους αποστέλεται η αίτηση συμμετοχής, η υπεύθυνη δήλωση αλλά και οτιδήποτε ενημέρωση προκύπτει για τους διαγωνιζόμενους (προκήρυξη, υλικά, αντικείμενα των αγώνων).
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ.
Ο Γεν. Γραμματέας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου