Sunday, 28 April, 2024

Κλειστός ο δρόμος στο ύψος της Πέλλας – Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης

Κλειστός είναι αυτή την ώρα ο δρόμος στο τμήμα της Πέλλας προς Χαλκηδόνα, με ανοιχτές παρακαμπτήριες οδούς, λόγω των αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων

στην Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης.

Τα έργα και οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μια ανάσα πριν αρχίσουν οι βροχοπτώσεις και τα γνωστά προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από τον Καπέλλη έως και το ύψος της Παραλίμνης.

Φωτο από τη σφοδρή κακοκαιρία τον Μάιο του 2016Άλλωστε ο περιφερειάρχης Α. Τζιτζικώστας είχε δηλώσει σχετικά ότι: «Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωρήσαμε το ταχύτερο δυνατό στην έκδοση της πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 43 εκατ. ευρώ. Η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιφέρειάς μας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.

Προσοχή λοιπόν τις επόμενες ημέρες στους οδηγούς για την ομαλή κίνηση των οχημάτων, έως ότου ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις.

Επίσης, ο διοικητής της Τροχαίας Γιαννιτσών Ι. Βελόπουλος γνωστοποίησε στον «Λόγο της Πέλλας» ότι τακτοποιούνται ζητήματα ηλεκτροφωτισμού καθώς ειδικά συνεργεία παρενέβησαν για τη ρύθμιση και σωστή λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου