Friday, 26 April, 2024

Κλειστό το Γυμνάσιο Φούστανης λόγω κρούσματος κορονοϊού

Η λίστα των κλειστών σχολείων ή τμημάτων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, δυστυχώς μεγαλώνει, με το Γυμνάσιο της Φούστανης

να προστίθεται έως τις 18-10-2020.

Να υπενθυμίσουμε ότι κλειστό θα παραμείνει το τμήμα Α2 του Γενικού Λυκείου Σκύδρας, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και το Α4 έως 12-10-2020.

Αναστολή και στο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης Σκύδρας, έως 12-10-2020.

Στο 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας, έως 13-10-2020, όπου αναστέλλει τη λειτουργία του μόνο το τμήμα Γ1 και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας έως τις 15-10-2020, που αφορά μόνο το τμήμα Β Διοίκησης και Οικονομίας.

Για το Γυμνάσιο Φούστανης ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας, Δημ. Βέσκος, τόνισε πως: Έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στη μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας, εφαρμόσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε απολύμανση όλων των χώρων της Σχολικής Μονάδας.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια, που θα βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας το Γυμνάσιο Φούστανης, θα πραγματοποιείται καθημερινός σχολαστικός καθαρισμός και αερισμός των χώρων, με σκοπό την ασφαλή επαναλειτουργία της Σχολικής Μονάδας.
Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας της πανδημίας, οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και σύνεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου