Friday, 26 April, 2024

Κλιμάκια της ΝΔ την Τρίτη στην Πέλλα – Συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς, αγροτικούς συνεταιρισμούς

Κλιμάκια της ΝΔ θα “σαρώσουν” τους 15 νομούς της Βόρειας Ελλάδας με επισκέψεις σε ΟΤΑ, επιχειρήσεις, παραγωγικούς φορείς

αγροτικούς συνεταιρισμούς, πανεπιστημιακά ιδρύματα κ.ά.
Τη Βόρεια Ελλάδα θα σαρώσουν τις επόμενες ημέρες κλιμάκια της ΝΔ που με αφορμή την 84η ΔΕΘ θα επισκεφθούν νομούς των περιφερειών της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Πρόκειται για περιοδείες που θα γίνουν και στους 15 νομούς της Βόρειας Ελλάδας, με επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις, παραγωγικούς φορείς, αγροτικούς συνεταιρισμούς και πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι να συζητηθούν οι προκλήσεις σχετικά με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.
Στη Δράμα οι περιοδείες γίνονται σήμερα, αύριο θα ακολουθήσει η Ξάνθη, την Τετάρτη η Ροδόπη και την Πέμπτη ο Έβρος και η Καβάλα.
Στην κεντρική Μακεδονία οι περιοδείες ξεκινούν σήμερα από την Ημαθία, αύριο συνεχίζονται στην Πέλλα και το Κιλκίς, στην Πιερία θα γίνουν την Τετάρτη και στις Σέρρες και την Χαλκιδική την Πέμπτη.
Τέλος στη δυτική Μακεδονία το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδείες στα Γρεβενά (σήμερα), την Κοζάνη (Τετάρτη) και την Πέμπτη τους νομούς Φλώρινας και Καστοριάς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου