Saturday, 27 April, 2024

«Κοινός ψεύτης και συκοφάντης ο Μιχάλης Καραγιάννης» δηλώνει η δήμαρχος Σκύδρας

Απάντηση έδωσε η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο logospellas.gr προς τα λεγόμενα του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Μιχάλη Καραγιάννη για την καθαριότητα και τον χώρο απόρριψης απορριμμάτων

«Τελικά ο κ. Καραγιάννης επέλεξε τον ρόλο των αβάσιμων και απορριπτικών κατηγοριών. Η σωστή Αντιπολίτευση δείχνει ήθος, παράσταση, αξιοπρέπεια, όχι να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Έχω απάντηση με στοιχεία. Ο χώρος είναι γνωστό ότι υποδείχθηκε από τον κ. Κωστόπουλο και εξακολούθησε να χρησιμοποιείται από μας και φυσικά καθαρίζεται και δεν περιμέναμε τις καταγγελίες του κ. Καραγιάννη για να καθαριστεί μετά.

Η σύγκριση επίσης, όπως είπα και στο συμβούλιο δεν μπορεί να γίνει, όταν ήταν Αντιδήμαρχος ο κ. Κωστόπουλος υπήρχαν επιπλέον 8 μόνιμοι, 10 οκτάμηνα και 10 με δίμηνες συμβάσεις, χωρίς την υπηρεσία του πρασίνου… Τώρα παλεύουμε με οκτώ υπαλλήλους.

Σε όλες τις συνεδριάσεις της ΠΕΔ, ΚΕΔΕ, κ.α. όλοι οι Αυτοδιοικητικοί τονίζουν ότι τα capital controls επηρέασαν τη λειτουργία των δήμων και υπάρχουν θέματα υποστελεχώσεων και υποχρηματοδότησης. Ο κ. Καραγιάννης όμως προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο και υποστηρίζει ότι δεν είναι έτσι… Είναι κοινός ψεύτης και συκοφάντης.

Να σημειώσω ότι το 2011 – για ένα έτος – δόθηκαν 119.000 ευρώ για καθαρισμούς και σε μας δόθηκαν μόλις 48.000 ευρώ.

Όσο για τα τέλη, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τα ανταποδοτικά, να αποδείξει ότι χρησιμοποιήθηκαν αλλού. Αν περίσσευαν θα κάναμε προσλήψεις. Υπάρχουν οφειλές που ρυθμίζουμε στον ΦΟΣΔΑ, κ.α.» ισχυρίστηκε η δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: «Μην αποποιούμαστε ευθυνών. Να υπάρχει αξιοπρέπεια και ήθος. Όχι μόνο καταγγελίες χωρίς προτάσεις».

Χ.Π.

«Κοινός ψεύτης και συκοφάντης ο Μιχάλης Καραγιάννης» δηλώνει η δήμαρχος Σκύδρας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου