Saturday, 27 April, 2024

Κυριακή 17 Απριλίου οι εκλογές για Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας

Δήλωση Νίκου Θωμαΐδη

nik

“Αύριο εκλέγεται ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας. Δεν είναι κρυφό ότι επιθυμούσα να είμαι υποψήφιος και φιλοδοξούσα να υπηρετήσω την παράταξη μου, την ΝΔ και από αυτή την πολύ σημαντική θέση. Τελικά όμως σταθμίζοντας τα πολιτικά δεδομένα και τις επικρατούσες συνθήκες επέλεξα να βάλω πάνω από τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, σημαντικότερα πράγματα και να παραμείνω απλός στρατιώτης. Η διάθεση μου όμως, για ανιδιοτελή αγώνα και προσφορά στη χώρα μου και στον τόπο μου δεν έχει μειωθεί καθόλου εξαιτίας αυτού του γεγονότος, κάθε άλλο μάλιστα, έχει δυναμώσει.
Θα είμαι πάντα παρών στις εξελίξεις και στις διαδικασίες της ΝΔ σταθερός στις αρχές και στις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Της μεγάλης παράταξης των σημαντικών και Ιστορικών επιλογών της πατρίδας μας. Θα είμαι δίπλα σε όποιον Πρόεδρο εκλεγεί ακόμη και χωρίς κομματική θεσμική ιδιότητα γιατί πιστεύω ότι η θέληση για προσφορά δεν προσδιορίζεται από καμιά καρέκλα και κανένα αξίωμα.
Η Ιδιότητα του απλού μέλους της ΝΔ έχει από μόνη της σημαντική Υπεραξία.
Θέλω να ευχηθώ και στους δύο υποψήφιους Προέδρους καλή δύναμη μια και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα την επόμενη μέρα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα κληθούν να συνεχίσουν αυτό που ήδη γνωρίζουν και οι δύο καλά, να αγωνίζονται για τη Νέα Δημοκρατία, την Πέλλα, την Ελλάδα”.
Νίκος Θωμαΐδης, Μέλος Νέας Δημοκρατίας

Κυριακή 17 Απριλίου οι εκλογές για Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου