Tuesday, 19 March, 2024

Κύμα οργής με 22.500 σχόλια στο Instagram του φονιά – Απορία για τους ανισόρροπους που τον στηρίζουν!

Λαϊκή οργή. Μόνον έτσι μπορεί να περιγραφεί το κύμα αγανάκτησης και σχολίων στο προφίλ του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν

στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως αυτός είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή το πανελλήνιο, λέγοντας στην Αστυνομία πως ο ίδιος σκότωσε πάνω σε καυγά την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.
Χιλιάδες χρήστες στο Instagram κατέκλυσαν το προφίλ του και συγκεκριμένα την τελευταία φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει, αμέσως μετά την δολοφονία της. Ήταν μία χαρούμενη φωτογραφία από τον γάμο τους με την λεζάντα «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Τότε, όλοι μιλούσαν για μία τρυφερή ανάρτηση μετά τον χαμό της συζύγου του.
Χαρακτηριστικό του κύματος λαϊκής οργής είναι πως μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, τα σχόλια είχαν φτάσε περίπου τα 4.500 ενώ το πρωί της Παρασκευής έχουν ξεπεράσει τα 22.500!
Άλλο ένα ζήτημα όμως που δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά είναι αυτό της “στήριξης” κάποιων, μάλιστα όχι λίγων αντρών στην πλειοψηφία τους που στο ινσταγραμ μέχρι χθες το πρωί, πριν τη σύλληψη, είχε 14.300 ακόλουθους και σήμερα έχει 16.000! Δηλαδή ποιοι είναι αυτοί οι ανισόρροποι που τον στηρίζουν; Αν ρίξει κάποιος μια ματιά σε σχόλια και στο youtube θα δει ότι έχει άντρες που γράφουν: “Ε, τι να κάνε; Ξέρετε ότι οι γυναίκες σε έναν χωρισμό παίρνουν την επιμέλεια των τέκνων”; και άλλα τέτοια σιχαμερά, απίθανα να τα χωρέσει ανθρώπου νους σχόλια… τελικά πολλοί είναι οι επικίνδυνοι εκεί έξω και καλό είναι να συμβουλεύετε τα παιδιά σας, τα κορίτσια σας… αυτή η ελευθερία που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της ασυδοσίας, να γράφει ο καθείς τη βλακεία του, πρέπει να σταματήσει και η Αστυνομία να δει λίγο αυτά τα σχόλια και περί ποιων πρόκειται, γιατί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, όπως ο πιλότος…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου