Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μάκης Βορίδης από την εκδήλωση της ΝΟΔΕ για το ζήτημα των ‘’Σκοπίων’’ (foto-vid)

Με την παρουσία αρκετών στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πέλλας στη Δάφνη Σκύδρας

με την παρουσία του βουλευτή της Ν. Δ. Μάκη Βορίδη ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.

Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων για το ζήτημα των ‘’Σκοπίων’’: Το σημαντικό είναι να λήξει με σεβασμό στα εθνικά δίκαια της Ελλάδας. Όχι να λήξει με οποιονδήποτε τρόπο και αυτό είναι που θα διασφαλίσει η ΝΔ. η εκτίμηση μου, από πλευράς λύσης της κυβέρνησης δεν είναι αισιόδοξη.Στην εκδήλωση αναγνώστηκε και χαιρετισμός με Επιστολή που απέστειλε, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης.

Ο Μάκης Βορίδης σε αποστροφή του λόγου του, άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας απλώς κερδίζει χρόνο ετοιμάζοντας την ηρωική του έξοδο από τα πολιτικά πράγματα της χώρας. «Ποιος μπορεί να ελπίζει σε λύση για την ονομασία των Σκοπίων με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα»; είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων Εκλογών υπό το βάρος των εξελίξεων και δη της αδυναμίας ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης, υπογραμμίζοντας πω ς η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και να υλοποιήσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου