Monday, 17 June, 2024

Μετά την επίσκεψη του αναπ. Υπ. Εθν. Οικονομίας στο Νοσοκομείο Βέροιας, εγκαίνια της νέας Πτέρυγας

Τελετή εγκαινίων Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας θα πραγματοποιηθούν
την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 10πμ, από τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Αναπ. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, στο Νοσοκομείο Βέροιας
Όπως αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας, Ηλίας Πλιόγκας: «Υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σήμερα στο Νοσοκομείο Βέροιας τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα, Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Λάκη Βασιλειάδη καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρο Γιαναβαρτζή.
Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις Υπουργό, το σύνολο των Προγραμμάτων με Ευρωπαϊκούς Πόρους που από το 2020 ολοκληρώθηκαν, παραδόθηκαν, δημοπρατήθηκαν, εγκρίθηκαν, εντάχθηκαν, εκτελούνται ή βρίσκονται στη διαδικασία δημοπράτησης και εκτέλεσης.
Το σύνολο αυτών για το Νοσοκομείο Βέροιας ανέρχεται στα 33,5 εκατ. ευρώ!
Ευχαριστήσαμε τον Υπουργό για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη στήριξη του καθώς όλες οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά έχουν έναν και μόνο αποδέκτη. Τον πολίτη που πρέπει να λαμβάνει υψηλού επιπέδου παροχές Υγείας».
Νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού
Νέα ορκωμοσία μόνιμων Ιατρών για το Νοσοκομείο μας. Καλωσορίζουμε το νέο Συντονιστή Διευθυντή Χειρουργικής Γιώργο Τσακίρη και την Επιμελήτρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας, Ελισάβετ Ακριτίδου.


Μαζί με τους εξαίρετους ειδικούς μας, καλωσορίσαμε και τη νέα Ειδικευόμενη γιατρό Αναισθησιολογίας, Μαρία-Ελένη Τερζή.
Επίσης, έγινε ορκωμοσία δύο ιατρών σε μόνιμες θέσεις στην Ιατρική Υπηρεσία. Της Διευθύντριας Δερματολογίας, Ευαγγελίας Καλλoνιάτη και της Επιμελήτριας Ιατρικής Βιοπαθολογίας, Ελένης Γεωργιάδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου