Sunday, 28 April, 2024

Με Βούλα Πατουλίδου η αθλητική συνάντηση στίβου, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο (foto-vid) – Αποτελέσματα

Από τον Σύνδεσμο Προπονητών στίβου Βορείου Ελλάδος διοργανώθηκε χθες, Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, με τη συνεργασία των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

Κεντρικής–Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης – Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας η εαρινή αθλητική συνάντηση Κ16, στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Αθλητές από πολλούς νομούς και περίπου 50 Συλλόγους-Σωματεία, συμμετείχαν σε αγωνίσματα του στίβου, όπως μήκος, 80 – 100μ εμπόδια μέτρα, δίσκος, ακοντισμός, σφαίρα, όπως και στα νέα αγωνίσματα από το 2020, 200μ εμπόδια, σκυταλοδρομία 3×1200 και μεικτή 4×200.

Συμμετοχή είχαν και οι Σύλλογοι της Πέλλας, Μέγας Αλέξανδρος, ΟΦΚΑ Φίλιππος, ΓΑΣ Έδεσσας και Γυμν. Σύλ. Έδεσσας, Ίκαρος Αλμωπίας, κ.α.

Μεγάλη τιμή για τις αθλήτριες και τους αθλητές των εμποδίων που τα μετάλλια τους απονεμήθηκαν από την Ολυμπιονίκη των 100μ εμποδίων και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία ήταν ιδιαίτερα φιλική και διαχυτική όλους!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες και τους προπονητές τους, όπως και στους κριτές των αγώνων, που παρά τις πολλές ώρες, ανταπεξήλθαν όπως έπρεπε… 

Δείτε εδώ τα Αποτελέσματα

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου