Saturday, 27 April, 2024

Με κατοίκους της Δ.Ε. Μενηίδος συναντήθηκε ο Διονύσης Σταμενίτης

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην Καλή Σκύδρας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης συναντήθηκε με πολίτες της Δημοτικής Κοινότητες Μενηίδος, την Παρασκευή 07 Απριλίου.

Στο πλαίσιο των συνεχών του επαφών με τους συμπολίτες του ο Βουλευτής συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, κάνοντας μια ανασκόπηση των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης αλλά και των δικών του ενεργειών και δραστηριοτήτων την τετραετία που πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης τοποθέτησης του ο κ. Σταμενίτης μίλησε για τα διλλήματα των επερχόμενων εκλογών, την ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση που θα οδηγεί τη χώρα με ασφάλεια στο μέλλον και θα πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο. Ιδιαίτερα στάθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Νομό Πέλλας, δίνοντας βάση στα μεγάλα έργα υποδομών, όπως ο δρόμος «Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσας» και το Φράγμα του Αλμωπαίου, που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης αλλά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης και την προσπάθεια που έγινε για τη στήριξη του εισοδήματος των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Ο Βουλευτής Πέλλας ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση, κάνοντας αναφορά στους ιδιαίτερους δεσμούς που έχει με την περιοχή της Μενηίδας. Κλείνοντας την τοποθέτηση του σημείωσε ότι θα συνεχίσει να πολιτεύεται, έχοντας ως βασικό στόχο την προώθηση και τη διεκδίκηση όλων των αιτημάτων των κατοίκων του Νομού Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου