Sunday, 19 May, 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Διήμερη Σύνοδος Προέδρων ΝΟΔΕ στα Κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαΐου

Στη Σύνοδο παρευρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γραμματέας της Π.Ε. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, Βασίλης Σπανάκης και όλοι οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ ανά την Ελλάδα

Η παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο γέμισε με αισιοδοξία τα γαλάζια στελέχη μια και είναι φανερό πλέον ότι πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές τόσο στην Οργανωτική δομή του κόμματος όσο και στην Πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσει η παράταξη στο άμεσο μέλλον.

Την Πέλλα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Γίδαρης ο οποίος έθεσε και τους προβληματισμούς του για τα οργανωτικά αλλά και για τα γενικότερης φύσης Πολιτικά θέματα που απασχολούν την κομματική Οργάνωση στην Πέλλα.

Στην σύνοδο παρευρέθηκε επίσης και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Νίκος Θωμαΐδης με την ευκαιρία της συμμετοχής του σε έκτακτη σύσκεψη της Π.Ε. έπειτα από πρόσκληση του Γεν. Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη την Παρασκευή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου