Saturday, 27 April, 2024

Μιράντα Ξαφά: Χαμός στο Twitter με τη δήλωση: «Οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν μόνοι τους τα νοσήλια»

Οργή των χρηστών (και δική μας και καθενός με όλα αυτά που συμβαίνουν στον τομέα της δημόσιας υγείας) στο Twitter για την πρότασή της να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Σιγκαπούρης
Η Μιράντα Ξαφά, γνωστή και ως πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού, με ανάρτησή της στο Twitter, αναρωτιέται γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μας κάνει Σιγκαπούρη.
«Η Σιγκαπούρη σταματάει να καλύπτει το κόστος νοσηλείας COVID για τους μη εμβολιασμένους. Εμείς γιατί συνεχίζουμε»; αναρωτιέται η υπέρμαχος της διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης και της περικοπές των συντάξεων σε κάθε ευκαιρία… γιατί συνεχίζετε κα Ξαφά, γιατί εσάς σας ταίζουμε εμείς όλοι που βάζουμε το χέρι στην τσέπη και πληρώνουμε εισφορές, για να έχετε εσείς υγεία και μεις να πληρώνουμε πάλι για κάτι ποιο σοβαρό από μια συνταγή χαπιών σε έναν παθολόγο από την τσέπη μας (και η συνταγογράφηση φυσικά έξτρα 10ευρω!).

Αλλά που να ξέρετε εσείς που μόνο τρώτε εις βάρος μας και δεν έχετε πληρώσει ποτέ!

Ανίδεοι που βγαίνουν μόνο να κάνουν θόρυβο… να μην μας κάνει το κράτος κρατήσεις, να μαζεύουμε τα ποσά αυτά, σαν το σύστημα της Αμερικής, αλλά και της Σιγκαπούρης, και να επιλέγουμε με τα χιλιάρικα μας, γιατί είναι χιλιάρικα πολλαααα οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, να πάμε και στην Αμερική αν γουστάρουμε για την όποια θεραπεία… που ο πατέρας μου και ο κάθε γονιός πέθανε σαν σκυλί γιατί δεν παρέχεται τίποτα στη δημόσια υγεία και γιατί μέχρι την  τελευταία του μέρα, καρκινοπαθής και καρδιοπαθής πλήρωνε 75% της συμμετοχής στην αγωγή του αντί να είναι μηδενική, γιατί έλεγαν δεν είναι… φαινομενικά, στο τελευταίο στάδιο, γιατί δεν κάνει αιμοκάθαρση! Και πήγαν να τον χρεώσουν με το που πέθανε και κορονοϊό για να ανεβαίνουν οι αριθμοί των κρουσμάτων, κα Ξαφά και λοιποί βολεμένοι, που ο καθείς από σας που δεν κόλλησε ένα ένσημο στη ζωή του έχει και άποψη για τον λαό. Η αγανάκτηση ξεχειλίζει πλέον από κάθε πολίτη, για αυτό προσέξτε τις δηλώσεις σας, όλοι.  

Χ.Κ.Π. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου