Saturday, 27 April, 2024

Νεκρός άντρας από την Πετριά Σκύδρας. Παρασύρθηκε με το ΙΧ του από τρένο, σε αφύλακτη διάβαση

Νέα τραγωδία από παράσυρση τρένου, μόλις τέσσερις μέρες μετά τη σύγκρουση στη Σκύδρα, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι

στην περιοχή της Επισκοπής Νάουσας.

Λίγο μετά τις 14:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος, κάτοικος Πετριάς Σκύδρας, παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα-Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο, ο 52χρονος επιχειρούσε να διασχίσει με το όχημά του τη σιδηροδρομική διάβαση.

Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο πετάχτηκε πολλά μέτρα από το σημείο και κατέληξε μέσα σε χωράφι ενώ η αμαξοστοιχία κατέστη δυνατό να ακινητοποιηθεί περί τα 200 μέτρα μετά το σημείο της σύγκρουσης.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 48 επιβάτες από τους οποίους δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Η αμαξοστοιχία μετά τον πρώτο έλεγχο της αστυνομίας, μετέβη στο Σ.Σ. Πετριάς, όπου θα αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορείο. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον νεκρό οδηγό, όπως επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής. και της Αστυνομίας από την οποία διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο άψυχο σώμα του άτυχου οδηγού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου