Saturday, 27 April, 2024

Νεκρό βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα. Φέρεται να το πέταξε η μητέρα του

Τραγωδία σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο φράγμα του Αλιάκμονα όπου περαστικοί εντόπισαν νεκρό ένα μωρό 11 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, το μωρό έριξε ζωντανό σε σημείο του φράγματος η μητέρα του, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Πρόκειται για 28χρονη γυναίκα, ανύπαντρη που ζούσε σε χωριό της Ημαθίας. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, είναι ψυχολογικά ασταθής, έχει νοσηλευτεί πάνω από 10 φορές σε ψυχιατρείο κι εσχάτως είχε σταματήσει την αγωγή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας κατάλαβε τι έχει συμβεί και κατήγγειλε τη μητέρα στην αστυνομία. Η ίδια έχει συλληφθεί και μάλιστα φέρεται να υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το μωρό στην αστυνομία. Στην περιοχή έφτασαν δύτες της ΕΜΑΚ και ανέσυραν το μωρό νεκρό.

Εντός της ημέρας αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση. Σημειώνεται πως το 11 μηνών κοριτσάκι εντόπισαν περαστικοί ειδοποιώντας την Αστυνομία. Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Βέροιας όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb ότι η 28χρονη έφυγε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι της λέγοντας στους γονείς της «πάω να κάνω ρεβεγιόν». Μαζί της πήρε το βρέφος.

Όταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς γύρισε πίσω, οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει μαζί της το μωρό και αμέσως ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τη ρωτούν που βρίσκεται το παιδί και τότε εκείνη απαντούσε για ώρες πράγματα που δεν βοηθούσαν την έρευνα και δεν κατέληγαν σε κάποιο συμπέρασμα. Το γεγονός ότι δεν ομολογούσε είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν πολλές ώρες μέχρι να εντοπιστεί το μωρό.

Κάποια στιγμή η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε βόλτα με το μωρό στο ποτάμι, προσδιορίζοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα στο φράγμα του Αλιάκμονα μέχρι που τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε το μωρό νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές (περίπου 10) κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι της είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να λαμβάνει. Η 28χρονη έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για πραγματογνωμοσύνη, ενώ αναμένονται οι σχετικές εντολές από τον εποπτεύοντα Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου