Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Τσιγγάνοι δημιούργησαν πανικό, ανενόχλητοι, άρπαξαν συγγενή με κορονοϊό και έφυγαν!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Όπως αναφέρεται, ομάδα Ρομά εισέβαλε με απειλητικές διαθέσεις σήμερα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και πήρε μαζί του ασθενή που είχε νοσήσει από τον κορονοϊό. Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ οι Ρομά με άγριες διαθέσεις κατέφτασαν στην κλινική που νοσηλεύονται κρούσματα covid. Όταν εντόπισαν τον συγγενή τους, που μόλις είχε διαγνωστεί με Covid 19, τον άρπαξαν δια της βίας και έφυγαν μαζί του. Μάλιστα ο ασθενής είχε στο χέρι του ορό.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
«Αυτά που συμβαίνουν είναι ασύλληπτα. Ομάδα Ρομά μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στο νοσοκομείο Γιαννιτσών απειλώντας τους συναδέλφους στο θυρωρείο. Πήγαν πρώτα στο χώρο υπόπτων κρουσμάτων και έψαχναν έναν δικό τους ασθενή. Τους είπαν οι νοσηλευτές ότι είναι στη κλινική κορονοϊού. Μπήκαν στη κλινική χωρίς προστασία, μάσκες, κλπ, βρήκαν και άρπαξαν τον ασθενή με τον όρο. Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Επιτέθηκαν και σε αστυνομικό που κατέφθασε στο νοσοκομείο. Έφυγαν με τον ασθενή. Η διασπορά του ιού ανυπολόγιστη».

Περίπου 15 ήταν οι αθίγγανοι που εισέβαλαν στο Νοσοκομείο!
Στην είσοδο προσπάθησαν μάταια να τους σταματήσουν μία νοσηλεύτρια κι ένας νοσηλευτής στο θυρωρείο.
Τα άτομα αφού απείλησαν και επιτέθηκαν φραστικά σε όσους προσπάθησαν να τους σταματήσουν, έφτασαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας στην κλινική covid του νοσοκομείου και άρπαξαν άρον άρον τον Ρομά που νοσηλευόταν με κορονοϊό. Η Αστυνομία, μετά από έρευνες εντόπισε και συνελαβε δύο άτομα, συγγενείς του νοσούντος για διατάραξη της λειτουργίας του νοσοκομείου και παραβίαση των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου