Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ντελίριο δημάρχου στο ΔΣ Αλμωπίας!

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016, όταν η αντιπαράθεση φούντωσε μεταξύ του δημάρχου και του ανεξάρτητου συμβούλου Χρήστου Χουρσόγλου, ο δεύτερος είπε προς τον κ. Μπίνο: “Έχετε πάθει ντελίριο”!

και η απάντηση του δημάρχου: “Για πες μου τι σημαίνει ντελίριο”;  Επειδή λοιπόν το ντελίριο σημαίνει… οργανικό ψυχοσύνδρομο ή οξεία συγχυτική κατάσταση, η λέξη ήταν αυτή ακριβώς που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί!

Εντωμεταξύ, ο κ. Χουρσόγλου επανέλαβε πως: “Εγώ πάντως είμαι ανεξάρτητος”, διότι σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΔΣ Σίμος Σωτηριάδης η Περιφέρεια δεν έκανε δεκτή την ανεξαρτητοποίηση των δύο συμβούλων, Χουρσόγλου και Ζιάκα, καθώς δεν υπέγραψαν γραπτά την παραίτηση τους.

Από την άλλη, όταν ο σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Δ. Ασβεστόπουλος ρώτησε για την κατάσταση στις γεωτρήσεις, ποιες λειτουργούν, ποιες είναι ανενεργές, κλπ ο κ. Κετικίδης απάντησε πως υπάρχει μέριμνα και γίνονται επιδιορθώσεις στα αρδευτικά συστήματα που χρειάζεται ενώ ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρήστος Γεωργίου, τόνισε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόεμνο διάστημα  μια ανοιχτή ομιλία, όπου σκοπεύει να καλέσει όλους τους τοπικούς εμπλεκόμενους και τους πολίτες ώστε: “Να προτείνουν ακόμη και οι πολίτες για λύσεις βιωσιμότητας. Θα καλέσω όλους για να προσπαθήσουμε για το μέγιστο αυτό αγαθό, το νερό” όπως είπε.

Ντελίριο δημάρχου στο ΔΣ Αλμωπίας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου