Saturday, 27 April, 2024

Οι σούβλες και το κέφι δεν έλειψαν και φέτος, στα Γιαννιτσά!

Το… διαφορετικό Πάσχα της ζωής μας: Οι σούβλες και το κέφι δεν έλειψαν και φέτος, παρά τις απαγορεύσεις και στα Γιαννιτσά!

Με σούβλες στις αυλές, αλλά ακόμη και σε ταράτσες και στα μπαλκόνια γιόρτασαν οι Έλληνες το άλλο μας Πάσχα… το πέρασμα αυτό που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από τον κορονοϊό! Ελπίζουμε τουλάχιστον!

Όλοι γνώριζαν πως φέτος το Πάσχα δεν θα είναι το ίδιο, καθώς δεν θα πάνε εκκλησία, ούτε θα στηθούν μεγάλα οικογενειακά και φιλικά γλέντια για το ψήσιμο του οβελία. Κάποιοι δεν άντεξαν και έκαναν τις παρεμβάσεις, βρισκόμενοι με λίγο κόσμο παραπάνω, όμως αν σκεφτούμε ότι έχουν περάσει 40 μέρες καραντίνας, και τα κρούσματα ήταν σχεδόν μηδενικά στην Πέλλα, επιβάλλεται η σταδιακή, έστω χαλάρωση των μέτρων, σύντομα. Πολλοί κάνουν υπομονή γιατί δεν έχουν δουλειά, άλλοι έχουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό και δεν μπόρεσαν να έρθουν… το κάθε σπίτι ξέρει τον καημό του αυτές τις δύσκολες ημέρες. 

Το γενικό κλίμα πάντως ήταν ένα πιο ήσυχο Πάσχα, με την οικογένεια του ο καθείς… Υπομονή και του χρόνου καλύτερα, με υγεία για όλον τον κόσμο!

*φωτο από φίλους του fb

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου