Tuesday, 7 May, 2024

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής

Παρουσία πλήθους κόσμου, έγινε στην αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Έδεσσας.

Ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ Ιωήλ, ήταν αυτός που όρκισε το νέο Δήμαρχο Γιάννη Τσεπκεντζή, ευχόμενος στους νεοεκλεγέντες καλή θητεία, με την παραίνεση της συνεργασίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το καλό του τόπου.

Μιλώντας ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου, υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει την εντολή των Δημοτών για μια ουσιαστική αντιπολίτευση, ενώ ο Γιάννης Τσεπκεντζής, έδωσε το στίγμα της αλλαγής σε πολλούς τομείς, με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής. “Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή, Δημοτικό Συμβούλιο και Πολίτες να ξεκινήσουμε ένα όμορφο αυτοδιοικητικό ταξίδι με την ευχή να μείνουμε στη συνείδηση των παιδιών μας ως αυτοί που αφήσαμε περισσότερα από όσα παραλάβαμε» δήλωσε.

Αμέσως μετά όλοι οι εκλεγέντες υπέγραψαν στο πρωτόκολλο που συντάχθηκε.

Στην τελετή ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιαδου, ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρουτογλου, οι στρατιωτικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές, καθώς και πλήθος κόσμου, που γέμισε την αίθουσα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου