Monday, 20 May, 2024

Ο Άδωνις ήρθε και χειροκροτήθηκε στην Έδεσσα!

Στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ) Πέλλας, παρέστη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ νωρίτερα

το μεσημέρι ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου και μίλησε στην εκδήλωση κοπής πίτας του παραρτήματος κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Λείπει ο Μάρτης;;; Μάλλον θα λέγαμε, ως έκφραση μιας που μπαίνει… και ο μήνας και η Σαρακοστή! Με αρκετή αστυνομική φύλαξη, όπως πληροφορηθήκαμε, βέβαια, διαπίστωσε για άλλη μια φορά τα χάλια της ΕΟ εφόσον ήρθε από Σαλόνικα! Συν πολλή προσωπική φρουρά, όπως ήταν λογικό! 

Στην σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της θητείας της, τονίζοντας ότι αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα προχωρούσε καλύτερα η οικονομία.Σε ότι αφορά τα έργα που πρόκειται να γίνουν, αναφέρθηκε ενδεικτικά στο οδικό δίκτυο που συνδέει την Έδεσσα-Γιαννιτσά-Χαλκηδόνα-Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας ότι θα ξεκινήσει αυτή την χρονιά μέσω ΣΔΙΤ!

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, οι Δήμαρχοι Έδεσσας, Πέλλας και Αλμωπίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, και κομματικά μέλη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου