Sunday, 28 April, 2024

Ο αγιασμός για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών

Με τις ευχές όλων και τον καθιερωμένο αγιασμό με την παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου, ξεκίνησε επισήμως το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, η νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών (ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου) της ΔΗΚΕΠΑΠ.

Μετά τον αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε στον αύλειο χώρο του Κέντρου από τον π. Νεκτάριο Ταρασίδη της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, ο Δήμαρχος Γρηγόρης  Στάμκος, ο υπεύθυνος του Κέντρου Κοινωνικός Λειτουργός Μάκης Ασταρτζής και ο εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων «Ανατολή» Δημήτρης Καρατσαλιώτης, ευχήθηκαν σε όλους, εργαζόμενους, παιδιά και γονείς, καλή σχολική χρονιά. Επίσης, αναφέρθηκαν στην συνεχή υποστήριξη και στην άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Κέντρο, ενώ ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά τους γονείς των παιδιών για την συνεχή εμπιστοσύνη τους.Φέτος το ΚΔΑΠμεΑ κλείνει 21 χρόνια από την χρονιά (2002) που εντάχθηκε στην χρηματοδότηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και ανήκει στις πιο επιτυχημένες από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί καθημερινά 25 παιδιά με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης προσφέροντας τους εκπαίδευση, υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Πέλλας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθανάσιος Επιτροπάκης, εργαζόμενοι του Κέντρου, τα παιδιά και γονείς τους.

Από το Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου