Friday, 26 April, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Βεγορίτιδας, μαζί με εθελοντές της Άρνισσας, στην πρώτη γραμμή για τον καθαρισμό των δρόμων

Στην περιοχή της Βεγορίτιδας, βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της περιοχής Σωτήρης Μούκας.

Ο ίδιος συμμετείχε και επέβλεπε όλες τις εργασίες καθαρισμού του χιονιού που έπεφτε στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτό όμως, που πραγματικά εντυπωσίασε τον ίδιο ήταν η εθελοντική συμμετοχή των νέων της Άρνισσας, στον καθαρισμό των δρόμων.

Τα παιδιά, ανέβηκαν στα τρακτέρ τους και με τις οδηγίες του Αντιδημάρχου, καθάριζαν τους δρόμους και έριχναν αλάτι.

Αυτό έγινε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο ίδιος, με δήλωση του μας τόνισε: «Ήταν μία συγκινητική κίνηση των νέων της Άρνισσας, που δείχνει πάνω από όλα, την αγάπη των παιδιών για την περιοχή μας.Δεν σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκα και ένιωσα περήφανος με αυτή τους την κίνηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια, και να τους πω ότι αποτελούν ζωντανό παράδειγμα για όλη την περιοχή. Ειλικρινά, ένα μεγάλο μπράβο δεν είναι αρκετό για να τονίσει το μέγεθος αυτής της κίνησης. Αδιαμφισβήτητα είναι πολύ μεγάλη η βοήθειά τους, ακόμα μεγαλύτερη όμως είναι η αγάπη τους για τον τόπο όπου ζουν».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τρακτέρ μπήκαν σε δρόμους που ήταν αδύνατο να μπούνε μεγάλα οχήματα.

Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε και για τον καθαρισμό γύρω από το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Για το θέμα αυτό, ο κ. Μούκας σημείωσε: «Τη Δευτέρα ξεκινούν στο Κέντρο Υγείας της Άρνισσας οι εμβολιασμοί για το covid-19, και επειδή αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες και ολικός παγετός, κάναμε το αυτονόητο για την ασφαλή πρόσβαση του κόσμου. Φυσικά εδώ είμαστε και πάλι και αν αυτό απαιτηθεί, θα συνδράμουμε ξανά».

Ο Αντιδήμαρχος παραμένει στην περιοχή της Βεγορίτιδας, γιατί όπως μας είπε: “Το βράδυ αναμένεται πυκνή χιονόπτωση και πρέπει να κρατήσουμε όλους τους δρόμους ανοιχτούς”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου