Wednesday, 8 May, 2024

Ο Αντιδήμαρχος Σκύδρας Χρήστος Μακρίδης η “έκπληξη” του BIG BROTHER!

Ο Χρήστος Μακρίδης από τη Σκύδρα, έκανε την έκπληξη και μπήκε στο σπίτι του… Big Brother μαζί με άλλους 16 παίκτες! 

Ο γνωστός πρ. αντιδήμαρχος, της προηγούμενης πενταετίας, όπως δήλωσε μπαίνει με στόχο να… κερδίσει ψηφοφόρους για τις επόμενες εκλογές! Αστειευόμενος φυσικά, εφόσον δηλώνει απλός και ταπεινός και έτσι τον ξέρουμε όλοι! Με το ποντιακό στοιχείο να ξεχωρίζει, όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο… 

Την απόφαση πως την πήρε, δεν γνωρίζουμε… να ναι το έπαθλο, να ‘ναι η όλη φάση… πάντως να ευχηθούμε καλή επιτυχία όποιος κι αν είναι ο στόχος του Χρήστου! 

Το νέο “Big Brother” έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου,  περίπου 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.
Ο Χάρης Βαρθακούρης που έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι καλωσόρισε το κοινό και έδειξε στους τηλεθεατές το σπίτι, στο οποίο θα μείνουν για 100 μέρες οι 17 παίκτες.
Μετά την έκπληξη του Χρήστου Μακρίδη, στην πρεμιέρα είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το πρόσωπο που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό “Big Brother”.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το νέο ριάλιτι και για την εποχή του δικού “Big Brother”, αναφέροντας:
“Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε. Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Το ένιωσα κι εγώ τώρα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο “Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα”. Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα”. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια είπε πως όταν ο ίδιος έλεγε Big Brother εννούσε τον αδερφό του, τον Θάνο, ενώ ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Ανδρέας για εκείνον ακούστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα.
“Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.
“Στο Big Brother το δικό μου που’ χω μέσα στο μυαλό μου ένα θέλω να του πω «Θανούλη μου πολύ σε αγαπώ»”, έλεγε το ρεφρέν του τραγουδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=r9GyFXJ9OWU

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου