Saturday, 27 April, 2024

Ο αξονικός ήρθε και τοποθετήθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπως προανήγγειλε ο Γιάννης Σηφάκης

Σύμφωνα με τον Σύλλογο φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών, σήμερα, 9 Ιουλίου 2019, μετά από έξι και πλέον χρόνια ταλαιπωρίας, το Νοσοκομείο

απέκτησε αξονικό τομογράφο, με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα INTERREG. Ο υπ. βουλευτής, Γιάννης Σηφάκης μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, στην ομιλία του στα Γιαννιτσά σημείωσε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει έρθει και θα έχει τοποθετηθεί, όπως και έγινε!

Το σχετικό βίντεο εδώ, μετά το 1:20′

Τα μέλη του Συλλόγου δηλώνουν: Αγωνιστήκαμε και είμαστε περήφανοι που συμβάλλαμε! Ο σύλλογος φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών δημιουργήθηκε από την έλλειψη του αξονικού τομογράφου το 2016

Με τη δημιουργία του συλλόγου ταράξαμε τα λιμνάζοντα νερά. Πραγματικά κινητοποιήθηκε το θέμα Αξονικός. Ο σύλλογος είχε συνεχή πίεση και ενημέρωση προς τη διοίκηση, την ομάδα εργασίας των αρμοδίων υπαλλήλων, τη διευθύντρια και υπεύθυνη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, προς την διαχειριστική επιτροπή την οποία επισκεφθήκαμε, την ειδική υπηρεσία interreg με τον αντιπρόεδρο κ. Γεωργιάδη καθώς επίσης η πρόεδρος επισκέφθηκε το υπουργείο Υγείας, μεταφέροντας την φωνή και την αγωνία της κοινωνίας.

Τα μέλη ευχαριστήσουν θερμά την έμπειρη διαχειριστική επιτροπή interreg με προϊστάμενο τον κ. Σαμαρά, την ομάδα εργασίας του νοσοκομείου κ. Τικο και τους συνεργάτες του, τους υπαλληλους του νοσοκομείου και τη διοίκηση. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου