Friday, 26 April, 2024

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Πέλλα, για αυτοψία και επίβλεψη έργων (vid)

Στην Πέλλα βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Ιουλίου, o περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για αυτοψία και επίβλεψη έργων

που γίνονται στο νομό.

Μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Δάνη Τζαμτζή, τον βουλευτή Λάκη Βασιλειάδη, τους δημάρχους Πέλλας, Γρ. Στάμκο, Έδεσσας, Δημ. Γιάννου, την αντιδήμαρχο Ι. Βέργου (λόγω απουσίας της δημάρχου), προέδρους Τ.Κ, υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκαν τη γέφυρα Λιποχωρίου, κομμάτι πριν την ΤΚ Άσπρου και τη γέφυρα Σκύδρας-Μαυροβουνίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, όπως η φωταγώγηση του τμήματος στο Λιποχώρι, με λάμπες led (που έχουν τοποθετηθεί σε 11 γέφυρες και επτά κόμβους στην ΠΕ Πέλλας) οι μπάρες προστασίας που έχουν μπει σε ένα τμήμα περί των 3 χλμ καθώς η κίνηση στην  οδό προς Άσπρο είναι αυξημένη και πολλά οχήματα, ιδιαίτερα, αγροτικά, έφευγαν της πορείας τους, με συνέπεια την εκτροπή τους στα χωράφια.

.Επίσης, ο κ. Τζιτζικώστας είδε τη μελέτη που γίνεται για τον καθαρισμό του καναλιού στη γέφυρα Σκύδρας-Μαυροβουνίου, προς τον οικισμό, της Τάφρου 66. «Συνεχίζουμε. Έχουμε πολλά έργα μπροστά μας, και σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο, για ασφαλέστερες μετακινήσεις» όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου