Saturday, 27 April, 2024

Ο Δήμος Σκύδρας τιμήθηκε ως υποστηρικτής ‘Ολυμπιακής Ημέρας 2024′

Ο Δήμος Σκύδρας προσκλήθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση τιμητικής βράβευσης των Υποστηρικτών και Χορηγών του  6ου Ολυμπιακού Αγώνα Δρόμου 2023 «Olympic Day Run Greece».

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του «Olympic Day Run Greece» πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Δήμος Σκύδρας εκπροσωπήθηκε από τη Δημοτική Σύμβουλο Ελένη Ρούντου που παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Μουσείου Χρήστο Σαραντόπουλο με την παρουσία της εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής του  «Olympic Day Run Greece» Κυριακής Ουδατζή.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Olympic Day Run Greece» αποτελεί τον Μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας που διοργανώνεται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού OLYMPIA, σε συνεργασία με φορείς όπως οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό πρόγραμμα, με αγώνες δρόμου 10Km, 5Km και 1,5Km,καθώς και με παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, εκπαιδευτικού κι εθελοντικού χαρακτήρα για όλους τους πολίτες. Στις δράσεις συμμετέχουν επίσης Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές από όλη τη χώρα.

Ο 6ος Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου «Olympic Day Run Greece» είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου