Saturday, 27 April, 2024

Ο Χήτας της “Ελληνικής Λύσης” από την Έδεσσα: Η ελληνική λύση είναι το κόμμα της Πατρίδας»

Στην Έδεσσα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 12 09, ο βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης,” Κώστας Χήτας

καθώς βρίσκεται σε διήμερη περιοδεία στον νομό Πέλλας. Μιλώντας στον Λόγο της Πέλλας, και στον Σίμο Σλατίνη, δήλωσε ότι: «Τέτοιες επισκέψεις είναι συχνές στο πανελλήνιο, καθώς όπως και γω, έτσι και οι συνάδελφοι μου στο κόμμα, κυριολεκτικά οργώνουμε την Ελλάδα».

Ο κ. Χήτας, στη συνέχεια, ρωτήθηκε σε ποιο ιδεολογικό χώρο ανήκει η “Ελληνική Λύση”: «Δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι. Η “Ελληνική Λύση” είναι το κόμμα της Πατρίδας. Πρώτα από όλα είμαστε πατριώτες. Αγαπάμε την Ελλάδα και δίνουμε δυνατά τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων».

Ο βουλευτής, συνάντησε σήμερα αρκετό κόσμο στην πόλη και σχετικά με αυτό ανέφερε, πως: “Είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στελέχη του κόμματος στην Πέλλα, φορείς και πολίτες. Διαπίστωσα ότι η πόλη αλλά και όλος ο Νομός, είναι παρατημένος από την κεντρική εξουσία. Παράδειγμα το οδικό δίκτυο, που είναι υποβαθμισμένο, η ανεργία που βρίσκεται ψηλά, τα έργα που λείπουν και θα έδιναν άλλη πνοή σε αυτό τον τόπο.

Όλα αυτά, αλλά και τα συλλογικά προβλήματα, καταγράφονται, μεταφέρονται στον κομματικό μηχανισμό και αξιολογούνται, προκειμένου να γίνουν γνωστά στην πολιτική σκηνή, που πρέπει να δίνει λύσεις”.

Ακόμα, ο κ. Χήτας, δήλωσε αισιόδοξος για το πολιτικό μέλλον του κόμματος του: «Η Ελληνική Λύση, με επικεφαλής τον πρόεδρο μας Κυριάκο Βελόπουλο, ήρθε για να μείνει στην πολιτική. Το ποσοστό της εκλογής μας(4%) σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερο. Και όλα αυτά οφείλονται, στους καθημερινούς αγώνες που δίνουμε για τον κόσμο, για τους Έλληνες, που δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση τους βλέπει ρατσιστικά». Κλείνοντας, ο βουλευτής έστειλε το δικό του μήνυμα: «Από το Νομό Πέλλας, από όπου κατάγεται και ο Πρόεδρος μας, καλώ τους πολίτες να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την Ελλάδα και για τους ίδιους. Είμαστε δίπλα τους, είμαστε μαζί τους γιατί αυτός ο αγώνας είναι κοινός».

Αύριο ο βουλευτής επισκεφθεί τα Γιαννιτσά και την Κρύα Βρύση, ενώ σήμερα το απόγευμα, βρίσκεται στην Αριδαία.

*photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου