Saturday, 27 April, 2024

Πέθανε ο Φίλιππος στα Γιαννιτσά

Κάποιοι θα ανακουφιστούν με την είδηση ότι ο «γνωστός» Φίλιππας που τριγυρνούσε τα Γιαννιτσά, το «πρεζόνι» με τα σκυλιά… βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση πριν δύο ημέρες, κοντά στο Γαζή Εβρενός

εκεί όπου διανυκτέρευε το τελευταίο διάστημα… και κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διακομίστηκε.

“Έφυγε” ο Φίλιππας και «γλιτώσαμε από δαύτον», έτσι; Το θέμα είναι πιο ουσιαστικό και το γνωρίζουμε. Ότι τα ναρκωτικά, ειδικά το χασίς, είναι παντού … ακόμη και στα σχολεία κι ενώ κάποιοι ξέρουν κάνουν τα στραβά μάτια. Το δυστύχημα είναι πως νέα παιδιά μπαίνουν στον τυφλό κόσμο των ναρκωτικών, για μαγκιά ή λόγω ψυχικών προβλημάτων και οδηγούνται στην εξάρτηση και την παρανομία… και διαλύονται ζωές μέχρι θανάτου.

Ο μόνος τρόπος είναι να σταματήσουν να υπάρχουν «πελάτες», δηλαδή χρήστες. Όπως σε κάθε αγορά, έτσι και σε αυτή ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

Και οι νέοι μας θα σταματήσουν να παίρνουν ναρκωτικά αν υπάρχει σωστή ενημέρωση για τις συνέπειες της χρήσης, αλλά και κοινωνική πρόνοια για να μην υπάρχουν «ευάλωτοι»! Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε για να μη δούμε και άλλα παιδιά να έχουν την ίδια κατάληξη σαν το Φίλιππα ή σαν το Γιάννη πριν κάποια χρόνια…;

Ο Φίλιππας κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κηδεύτηκε και δεν έδωσε κανείς σημασία… όσοι μας… έκραξαν για το αν κάναμε λάθος για τη μέρα ή την ώρα που πέθανε, ας κοιτάξουν να βοηθούν όπου μπορούν και να αφήσουν την κριτική κατά μέρος!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου