Sunday, 19 May, 2024

Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου στο πάρκο του Δημ. Πρόιου στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων

άρχισε να ακολουθεί νεαρή γυναίκα, η οποία έκανε βόλτα το σκύλο της. Σε παράλληλο στενό, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο την έπιασε και έκανε άσεμνη χειρονομία εις βάρος της. Η ίδια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασε σπρώχνοντάς τον, αλλά και καλώντας την αστυνομία που άμεσα ακινητοποίησε τον δράστη.

Η ίδια κοινοποίησε το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Χθες (σημ. στις 29.12.) στις 9.30 το βράδυ, έβγαλα τον σκυλο μου βολτα. Αλλοδαπός, Παλαιστίνιος οπως αποδείχτηκε στη συνέχεια απο τη δομη φιλοξενίας προσφύγων εδω στην Αλεξανδρεια με ακολούθησε, με έπιασε και εκανε άσεμνη χειρονομια εις βαρος μου… του ‘δωσα μια και βρεθηκε απέναντι ενω μου μιλουσε ειρωνικά στη γλωσσα του και εκανε ασεμνες χειρονομιες με το στόμα κ τα χερια του.

Φώναζα κι εκείνος απομακρυνόταν αδιάφορος με αργο βημα ενω εκανε μορφασμους σαν να μην εγινε τίποτα! Τον πηρα στο κατόπι και κάλεσα την αστυνομία. Μολις ειδε οτι ημουν πισω του γυρισε κι ερχόταν προς το μερος μου.

Ήρθε τότε η αστυνομία κι εκείνος αρχισε να τρέχει, αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν. Κατέθεσα μήνυση γιατί αύριο θα ήταν κάποια αλλη στη θεση μου ή κάποιο παιδι και ίσως με άσχημες συνέπειες….

Δωδεκαμηνη φυλακιση εξαγορασιμη με τριετη αναστολη η αποφαση….Ζουγκλα γιναμε σ αυτο το κρατος που καταρρεει και σε λιγο δε θα μπορουμε να κανουμε βημα απο τα σπιτια μας….Ελεος!

Κοινοποιώ το περιστατικό για να δοθει περισσότερη προσοχή στην κυκλοφορία τις βραδινές ωρες… Προσοχή στα παιδια μας! Δε ζούμε πια σε χωριο… Αθήνα γίναμε!

alexandreia-gidas.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου