Friday, 17 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πατρίδα Ημαθίας: Από την Πέλλα η 20χρονη που σκοτώθηκε. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

«Έχουμε τρελαθεί όλοι. Θα ερχόταν στο νοσοκομείο για να δει τη γυναίκα μου», λέει ο θείος της 20χρονης που μαζί με την 68χρονη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην Πατρίδα Ημαθίας, το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 64χρονος οδηγός του ΙΧ τις παρέσυρε, την ώρα που εκείνες βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου.

Ο θείος της 20χρονης, που τραυματίστηκε θανάσιμα στο σοκαριστικό τροχαίο στη Βέροια, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική μοίρα που η ζωή επεφύλασσε για την νεαρή ανιψιά του.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έμενε στην Πατρίδα. με καταγωγή από την Αλβανία, που έμενε όμως χρόνια στην Καρυώτισσα Πέλλας,… Μένω εγώ και ήρθε να δει τη θεία της, την γυναίκα μου. Ήταν το βράδυ σε μένα και η γυναίκα μου θα έκανε χειρουργείο στις 8 το πρωί και εγώ σηκώθηκα στις 6 και έφυγα με την κουνιάδα μου και την αφήσαμε στο σπίτι γιατί έχω δύο αγόρια», λέει ο ίδιος στο newsit.gr. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τον θείο της άτυχης κοπέλας, όταν ο ίδιος της πρότεινε σήμερα το πρωί να πάνε μαζί στο νοσοκομείο του είπε «άσε θείε, θα έρθω με το λεωφορείο για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο». Και έγινε αυτό που έγινε. Έχουμε τρελαθεί όλοι. Θα ερχόταν με το λεωφορείο στο νοσοκομείο που ήμουν εγώ με την γυναίκα μου».

Όπως αναφέρει στο newsit.gr «δεν ξέρουμε τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Λένε ότι έκανε τούμπα, πήγε κατευθείαν στη στάση, αλλά τόσο πολύ που έτρεχε, λένε ότι δεν έμεινε ούτε η στάση, ούτε τίποτα. Μέχρι τώρα η ζωή δεν του άφησε να ζήσει παραπάνω. Το κορίτσι σπούδαζε νοσοκόμα. Ήταν αυτή η μέρα», καταλήγει ο θείος της αδικοχαμένης 20χρονης κοπέλας.

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες 

Οι δύο γυναίκες περίμεναν στη στάση λεωφορείου στην είσοδο του χωριού Πατρίδα όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν προς Νάουσα έπεσε πάνω στην στάση στην είσοδο του χωριού και τις παρέσυρε. Ο θάνατος της 68χρονης ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η άτυχη γυναίκα πετάχτηκε 25 μέτρα μακριά. Η νεαρή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο χωριό για να φροντίσει τη θεία της έχασε τη ζωή της λίγη ώρα αργότερα. Σπούδαζε νοσηλευτική και είχε καταγωγή από την Πέλλα. «Άκουσα έναν φοβερό θόρυβο και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα τον τοίχο πεσμένο. Η 68χρονη από την σύγκρουση πετάχτηκε στο διπλανό σπίτι. Την ξέραμε χρόνια. Ήταν γειτόνισσά μου, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει συμβεί», αναφέρει κάτοικος της περιοχή. Από την ώρα που έγινε το σοκαριστικό τροχαίο κάτοικοι του χωριού και όχι μόνο έρχονται να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των γυναικών. Οι κάτοικοι του χωριού Πατρίδα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την 68χρονη, που ήταν μητέρα δύο παιδιών.

*photo πληροφοριοδότης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου