Sunday, 28 April, 2024

ΠΕ Πέλλας: Ανακατασκευή αύλειων χώρων, σε 3 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας

Εντός του προσεχούς διαστήματος αρχίζει η ανακατασκευή και επίστρωση αύλειων χώρων, σε τρία Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας

καθώς υπεγράφη η σχετική Σύμβαση από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή και εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρίας.  Η σχετική μελέτη έχει ολοκληρωθεί και προσεχώς ξεκινούν οι εργασίες, για την αποκατάσταση των αύλειων χώρων στο 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Σκύδρας καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Πετριάς.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των εργασιών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, δήλωσε: «Η συνεχής συντήρηση και φροντίδα της σχολικής αυλής αυξάνει το επίπεδο ασφαλείας για μαθητές και εκπαιδευτικούς αλλά επιπλέον αναβαθμίζει και αισθητικά το περιβάλλον, όπου παράγεται εκπαιδευτικό έργο. Με εξορθολογισμό των κονδυλίων που διαθέτουμε, θα συνεχίσουμε τις βελτιωτικές παρεμβάσεις, σε χώρους  ευθύνης μας, όπου δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας, ελαχιστοποιώντας τους παράγοντες κινδύνου ».

Το έργο «Προγραμματική Σύμβαση με Δήμο Σκύδρας για την Ανακατασκευή-Επίστρωση Αύλειου Χώρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Σκύδρας» είναι πρ. 100.000,00€, με ΦΠΑ 24% και συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της ΠΕ Πέλλας, με 95.000€  και τον Δήμο Σκύδρας με 5.000€.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου