Saturday, 11 May, 2024

Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο – Κλοπές και διαρρήξεις

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος 19χρονης, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι χθες (9-6-2017) το απόγευμα

μπήκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων  προσποιούμενη την πελάτισσα και αφαίρεσε από την ταμειακή, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

-Σε συνέχεια του από 4-6-2017 δελτίου τύπου, αναφορικά με τη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 41 και 40 ετών, για απόπειρα διάρρηξης και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, από την προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, ενέχονται σε ακόμη μία περίπτωση κλοπής από διαμέρισμα με τη μέθοδο της αναρρίχησης, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα με χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και άλλα αντικείμενα.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας σε βάρος 41χρονης, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι το Φεβρουάριο του 2017, μαζί με μία συνεργό της, επισκέφτηκαν την οικία 42χρονης με το πρόσχημα της πώλησης χαρτικών και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

-Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, κλοπή οχήματος. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι την 30-5-2017 σε περιοχή των Σερρών, ο 18χρονος αφαίρεσε ένα δίκυκλο ιδιοκτησίας 44χρονου από την οικία του. Το κλεμμένο δίκυκλο εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου