Saturday, 27 April, 2024

Πολιτική Ακαδημία με 80 στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Πολιτική Ακαδημία με 80 στελέχη της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου

με τη συμμετοχή του Μέλους της ΠΕ της ΝΔ και Υπευθ. Στρατηγικού σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Πέλλας Ν. Θωμαΐδη και την Τομεάρχη  Β’ Θεσσαλονίκης Σοφία Φαρσακίδου.

Ο βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας της ΠΕ Λ. Αυγενάκης δήλωσε σχετικά: «Επενδύουμε στη γνώση, την επιμόρφωση και κατάρτιση των στελεχών μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την επιτυχία της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών. Η απήχηση, η ικανοποίηση και η ζήτηση και άλλων κύκλων του προγράμματος στην Κρήτη, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ήδη υλοποιούμε τον 2ο κύκλο και οργανώνουμε τους αμέσως επόμενους κύκλους.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση των στελεχών μας. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού-στελεχιακού δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας.

Η ‘’Συμφωνία Αλήθειας’’ με όλους τους πολίτες που εξήγγειλε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ έθεσε νέες βάσεις στη σχέση μεταξύ κόμματος και κοινωνίας».

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν: Η Ιδεολογία και εξωτερική πολιτική. Σχέσεις Ελλάδας – Ευρώπης – Η.Π.Α. με εισηγητής τον Γιάννη Στεφανίδη, Kαθηγητή διπλωματικής ιστορίας στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ του London School of Economics, ‘’Ελλάδα – Βαλκάνια – Α.Ο.Ζ. – Κύπρος’’, με εισηγητή τον Β. Καρακωστάνογλου, Λέκτορα δημόσιου διεθνούς δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, κ.α.

Πολιτική Ακαδημία με 80 στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου