Friday, 10 May, 2024

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ο «Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών», πραγματοποίησε την πρώτη του Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Τρίτης 15.11. 2016, στη βόρεια πτέρυγα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών

αν και η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη και όπως ειπώθηκε από τα 120 εγγεγραμμένα μέλη δεν ήταν παρόντα ούτε τα 20!

nosokomeioufiloi

Έγινε συζήτηση για τα πεπραγμένα της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και ο προγραμματισμός για το 2017, που είναι δύσκολος και υπάρχουν κωλύματα, γραφειοκρατικής φύσης, όπως το γεγονός ότι λόγω capital control δεν μπορεί να ανοιχθεί νέος λογαριασμός σε τράπεζα οπότε δεν μπορεί να γίνει διαχείριση χρημάτων, κλπ.

nosokomeioufiloi2

Όπως είπε ο κ. Ξυνίδης, οι Φίλοι της παραδοσιακής Μουσικής διοργανώνουν μια συναυλία – εκδήλωση με την τραγουδίστρια Ντιλέκ, όπου τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών στις 27 Νοεμβρίου.

Ο Δημήτριος Καρατσαλιώτης επεσήμανε τη σπουδαιότητα της κίνησης για το νοσοκομείο και υπερτόνισε το ενδιαφέρον και τη βοήθεια που θα προσφέρουν οι Φίλοι της παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών με τη συνδρομή των δημοτών.

Χ.Π.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου