Thursday, 9 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προσοχή! Πέταξαν πέτρα σε διερχόμενο όχημα στο Λιποχώρι Σκύδρας – «Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε σκοτωθεί»

Στις 12:20 τα μεσάνυχτα σήμερα, οδηγός αγροτικού Ι.Χ. διερχόμενος με το όχημα του απέναντι από το γήπεδο Λιποχωρίου με κατεύθυνση προς Σκύδρα

έζησε την απόλυτη εμπειρία τρόμου!  Ξαφνικά κι ενώ οδηγούσε, άγνωστος-οι, πέταξε μια τεράστια πέτρα που έσπασε το δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου του.

Ο οδηγός – όπως ανέφερε στον «Λόγο», παρά το στιγμιαίο σοκ, ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να κρατήσει τον έλεγχο του επιβατηγού και να αποφευχθούν τα χειρότερα, και επίσης ήταν τύχη που δεν υπήρχε συνοδηγός, καθώς όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες θα τον είχε σκοτώσει το χτύπημα της πέτρας και η θραύση του τζαμιού.

Ο οδηγός κάλεσε την Τροχαία που έφθασε στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση του δράστη (ή των δραστών) στη γύρω περιοχή.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει κατά καιρούς ανάλογα επεισόδια με ρίψη πετρών σε διερχόμενα αυτοκίνητα, όχι όμως στην περιοχή της Σκύδρας… 

Άγνωστο αν στόχος είναι να σταματήσει το όχημα που χτυπάνε ώστε να το ληστέψουν ή απλά πρόκειται για κάποιον-κάποιους ανισόρροπους που την «βρίσκουν» να κάνουν ζημία…  Προσοχή στους οδηγούς στην συγκεκριμένη περιοχή και σε κάθε περίπτωση να ειδοποιούν αμέσως τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου