Sunday, 28 April, 2024

Πρόσκληση Συμμετοχής στο Σεμινάριο Θηλασμού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Σχεδόν αμέσως μόλις έρθει στον κόσμο το νεογέννητο, ζητάει να καλυφθεί η πρώτη και βασική του ανάγκη: η ανάγκη για λήψη τροφής. Ταυτόχρονα όμως με την σίτιση του, καλύπτεται και μια άλλη πρωταρχική του ανάγκη, αυτή της ανθρώπινης ζεστασιάς και επαφής. Έτσι, το τάισμα του βρέφους γίνεται κάτι παραπάνω από απλή χορήγηση τροφής: δίνεται στη μητέρα η ευκαιρία να το κρατήσει στην αγκαλιά της, να του μεταδώσει τη στοργή και την αγάπη της, να επικοινωνήσει μαζί του

Εάν η δική σας απόφαση είναι να στηρίξετε τις πρώτες και βασικές ανάγκες του δικού σας βρέφους και ενδιαφέρεστε για τον Μητρικό Θηλασμό, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον εκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων με τίτλο «Μητρικός Θηλασμός» που διοργανώνει η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το Γραφείο Ποιότητας και την Ομάδα Μαιών της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας  Μονάδα Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια συνολικά έξι ημερών. Αναλυτικότερα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 11:00 – 13:00, θα πραγματοποιείται το σεμινάριο στην Αίθουσα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας– Μονάδα Γιαννιτσών. Σε κάθε ενότητα, οι ομιλητές θα είναι έμπειρα στελέχη, που θα μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2382350261 και 2382350260 τις ώρες από 11:00 έως 13:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι μέλλουσες μητέρες και οι σύζυγοί τους. Η εγγραφή και η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

thilasmos-(2)

Πρόσκληση Συμμετοχής στο Σεμινάριο Θηλασμού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου