Sunday, 28 April, 2024

Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών: Νέος και απερχόμενος Διοικητής μιλούν στο «Λόγο»

Αλλαγή Διοίκησης πραγματοποιήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών. Καθήκοντα Διοικητή ανέλαβε ο Επιπυραγός Γκίκας Καμπουρίδης του Αποστόλου

με καταγωγή από την τοπική κοινότητα Παλαιφύτου του Δήμου Πέλλας.

Ο κ. Καμπουρίδης μίλησε αποκλειστικά στον «Λόγο της Πέλλας» για τα νέα του καθήκοντα, ως διοικητής στο Πυροσβεστικό Σώμα των Γιαννιτσών, δηλώνοντας ότι: «Ήμουν υποδιοικητής στην υπηρεσία, οπότε την ξέρω, όπως και τους συνεργάτες πυροσβέστες. Θα σταθούμε στο ύψος μας σαν υπηρεσία, με σκοπό να υπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον συνάνθρωπο, τα δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, όπου μας χρειάζονται». Ακόμη, ο νέος διοικητής ευχήθηκε να υπάρχει ησυχία σαν υπηρεσία και προς τον πρώην διοικητή Κ. Τσάκαλο τα καλύτερα!

Ο απερχόμενος διοικητής Κωνσταντίνος Τσάκαλος, μετά από 18 έτη κοινωνικής προσφοράς στα Γιαννιτσά και τη γύρω περιοχή, μιλώντας στον «Λόγο της Πέλλας» δήλωσε ότι ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, που ήταν η δεύτερη οικογένεια του, το δήμο, την Π.Ε. Πέλλας, και όλους όσους ήταν αρωγοί στο έργο του ως διοικητή. Τη Δευτέρα παρουσιάζεται στο Κιλκίς, μετά από 18 χρόνια στην περιοχή μας και όπως μας είπε: «Η συγκίνηση για την αποχώρηση είναι έκδηλη. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον καινούργιο διοικητή, με επιτυχία στο έργο του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου