Saturday, 27 April, 2024

ΣΚΥ-ΔΡΑσις: Άγνωστος, ύποπτος, με ποδήλατο τριγυρνάει στη Σκύδρα και την γύρω περιοχή…

ΣΚΥ-ΔΡΑσις: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Φίλη της ομάδας μας ενημέρωσε και μας ζήτησε να πληροφορήσουμε τους πολίτες, ότι στην πόλη μας κυκλοφορεί άνδρας, ηλικίας περίπου 35ετών, ύψους περίπου 1,70, με μαύρο ποδήλατο και μαύρο σακίδιο και ενημερώνει ότι πουλάει παιδικά παραμύθια.

Έχουν εντοπιστεί ύποπτες κινήσεις του, κινήσεις που δείχνουν ότι θέλει να παραβιάσει χώρους ή αυτοκίνητα. Έχει ενημερωθεί από την φίλη και η Αστυνομία. Μην ανοίγετε σε αγνώστους!

Ενημερώστε παιδιά και ηλικιωμένους!

*Τελευταία ενημέρωση: Όπως θα δείτε στα σχόλια, τα περιστατικά είναι αρκετά και κρίνονται σοβαρά… γράφει μία κυρία: Ήρθε και σε εμάς εχθές το πρωί, καθόμασταν πίσω στην αυλή, ήρθε σαν κύριος και μάλιστα μας είπε “δεν πιστεύω να υπάρχει κανένα σκυλί” επίσης μας είπε πως… είναι μια ομάδα παιδιών που θέλουν να πάνε ταξίδι με τις κοπέλες τους και χρειάζονται χρήματα να πιουν έναν καφέ κ έτσι πουλάνε τα παιδικά παραμύθια!είχε γαλανά μάτια και το αριστερό του χέρι ήταν μες τα αίματα με δύο δάχτυλα δεμένα όπως όπως!

Άλλη κυρία αναφέρει πως: ήρθε σε μένα και όπως καθόμουν κάτω στην κουζίνα και μαγείρευα με ανοιχτή την πόρτα, κατεβαίνει με φόρα τα σκαλοπάτια και πάει να ανοίξει την σίτα να μπει μέσα! Μόλις με είδε είπε ότι νόμιζε πώς είναι πόρτα πολυκατοικίας και άρχισε την ιστορία που είπε και σε σας… ενώ το Σαββατοκύριακο κάποιοι τον εντόπισαν στα Σεβαστιανά και έκανε βολτες στις αυλές… και έλεγε ταχα οτι είναι απο Έδεσσα, πουλάει παιδικά παραμύθια και έψαχνε τον δρόμο για την Εγνατία! Άλλος κύριος αναφέρει πως έκλεψε κάτι από σπίτι. Προσοχή! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου