Wednesday, 8 May, 2024

Στάθης Καστερίδης: «Αέρα νίκης δώσατε εσείς με την παρουσία σας εδώ σήμερα»

Γέμισε η αίθουσα του ‘Ονείρων Ζεύξη’ στη σημερινή πρώτη συνάντηση του Συνδυασμού «Πέλλα-Δήμος για Όλους».

Παραβρέθηκαν φίλοι, σύμβουλοι του συνδυασμού, αλλά και νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του Στάθη Καστερίδη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην πρώτη αυτή συγκέντρωση δημοτικών συμβούλων, νέων υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού, ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν και είπε μεταξύ άλλων: «Αέρα νίκης δώσατε εσείς με την παρουσία σας εδώ σήμερα… ο προεκλογικός δρόμος είναι δύσκολος, αλλά είμαστε έτοιμοι. Από σήμερα εργαζόμαστε για να αναλάβουμε τον δήμο να τα αλλάξουμε όλα!Το καλοκαίρι θα κάνουμε δυο μεγάλες συγκεντρώσεις, για να έρθουν όλοι όσοι δεν μπόρεσαν σήμερα, λόγω covid και περιορισμού των ατόμων σε κλειστό χώρο… Γιατί πολλοί από Τοπικές Κοινότητες δεν είναι εδώ σήμερα, λόγω των υγειονομικών μέτρων… Όλοι οι πρόεδροι θα μείνουν στον δήμαρχο με τον νέο νόμο. Όλοι θα μείνουν σε μας!

Είμαστε έτοιμοι, και το αποτέλεσμα των εκλογών το ‘19 το ξέρετε… χάθηκε η νίκη για ένα βήμα… Mea culpa θα πω, χάσαμε για 46 σταυρούς. Ο κόσμος μας εμπιστεύθηκε, εμείς δεν πιστέψαμε στον εαυτό μας. Αυτό όμως μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να βγούμε μπροστά και να πάρουμε τη νίκη…Τα προβλήματα είναι πολλά και στην πολιτική σκηνή και σε τοπικό επίπεδο.

Αφήνοντας αιχμές για τον σημερινό δήμαρχο, υποστήριξε πως: Χάθηκαν έργα όπως το δικαστικό Μέγαρο, πήγε στην Έδεσσα… Μέχρι τα κοινά καθημερινά ζητήματα, εξυπηρέτηση πολιτών, κάδοι βρώμικοι και παλιοί τόσα χρόνια… μια μελέτη έργου δεν ολοκληρώθηκε!Για το έργο της Αγίας Παρασκευής, ενός εκατ. ευρώ, πάλι δεν φταίει ο κ Στάμκος. Κατηγόρησε εμάς που δεν το ψηφίσαμε, ενώ δεν μας ζήτησε ποτέ να κατέβουμε έστω μία φορά στην Αθήνα, όλοι-κοινά σαν δημοτικές παρατάξεις- για να διεκδικήσουμε έργα…».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου