Monday, 13 May, 2024

Στάθης Καστερίδης-ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους, Ο Συνδυασμός νίκης μεγαλώνει

Σε αυτή την πορεία έχουν λόγο όλες και όλοι. Σε έναν έντιμο αγώνα με όραμα και στόχο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Καστερίδης παρουσιάζει καθημερινά τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αυριανή διοίκηση του δήμου Πέλλας.
Δυναμική και μητέρα 4 παιδιών συμμετέχει στην πορεία νίκης για έναν σύγχρονο δήμο για όλους τους πολίτες. Η Παρασκευή Νήρα είναι εργαζόμενη, ιδιωτική υπάλληλος και θέλει ότι καλύτερο για το μέλλον του τόπου που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της. Σε αυτό τον όμορφο αγώνα θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Κρύας Βρύσης.


Η Σνάλλα Ζενέπε, είναι μητέρα δύο παιδιών, είναι ιδιωτική υπάλληλος και ονειρεύεται έναν ομορφότερο τόπο. Θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Παλαιφύτου Στάθης Καστερίδης-ΠΕΛΛΑ δήμος για όλους.


Και ο συνδυασμός νίκης μεγαλώνει… Η Αντωνία Δέλλιου, κατοικεί στο Γυψοχώρι, είναι ιδιωτική υπάλληλος και πιστεύει πως ο πολιτισμός μπορεί να προσφέρει ανάπτυξη και ευημερία σε έναν τόπο μέσα από την τουριστική πορεία. Η συμμετοχή της στα κοινά γίνεται με όραμα την στήριξη της υπαίθρου και την ολοκληρωμένη ανάπτυξη ενός δήμου. Θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Τριφυλλίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου