Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στέλιος Βελιγράδης: Θλιβερή εικόνα της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, παρόμοια με το σύνολο ενός Δήμου που παρακμάζει…

Ο Στέλιος Βελιγράδης, παλιός, έμπειρος αυτοδιοικητικός και γνώστης των προβλημάτων του τόπου μας, κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Γιαννιτσών, με την παράταξη «Πέλλα, δήμος για όλους» του Στάθη Καστερίδη.

Σε μία παρέμβαση του, για τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης στην πόλη-αυτής που θα «μετακόμιζε» εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, σύμφωνα με τις υποσχέσεις της διοίκησης Στάμκου- διότι οι περίοικοι δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση (από ηχορύπανση, βρωμιά, κλπ) καταθέτει τα ζητήματα που δημιουργούνται στον χώρο, αλλά και την γενικότερη εικόνα του δήμου Πέλλας:

Η επιστολή του κ. Βελιγράδη:

Φίλες και φίλοι,

Άνοιξε χθες τις πύλες του το πανηγύρι στα Γιαννιτσά! Παμπάλαιος θεσμός του Δήμου, που σηματοδοτούσε πάντα μέρες χαράς για μικρούς και μεγάλους… Τι συμβαίνει όμως σήμερα εδώ, το έτος 2023; Αντικρίζουμε μια εικόνα θλιβερή, μέσα στην καρδιά ενός Δήμου που παρακμάζει… Υποδομές ανύπαρκτες και πρόσωπα που δεν μπορούν να κρύψουν την αγωνία τους για το πώς θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες, όσα

πυροτεχνήματα κι αν φωτίσουν τον σκυθρωπό ουρανό. Είναι κι αυτά μέρος της ψεύτικης εικόνας που μας πλασάρει η παρούσα Δημοτική Αρχή, όπως τα «μεγάλα έργα» που θα… γίνουν, αν κάνουμε… ιώβεια υπομονή! Μετά από 13 χρόνια θητείας η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έχει να δείξει έργο, παρά μόνο σε εικόνες, όμορφα ζωγραφισμένες σε φυλλάδιο προθέσεων και όχι έργων. Τι «έντιμη» αλήθεια η προεκλογική καμπάνια του κ. Στάμκου, να μπερδεύει αυτά που θα… γίνουν με όσα έχουν τυχόν ολοκληρωθεί! Και τι έχει ολοκληρωθεί άραγε; Βασικά, η γέφυρα-γρίφος στον Πλατανότοπο!!! Αυτή η γέφυρα που κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι χρησιμεύει, ήρθε η ώρα να προβληθεί μεγαλοπρεπώς, ως το σημαντικότερο έργο της τελευταίας 5ετίας στον Δήμο Πέλλας, για να φωτογραφηθεί ο νυν Δήμαρχός μας για την προεκλογική του καμπάνια- μόνο που ακόμα και ο σκηνοθέτης τον δείχνει σε καθοδική πορεία… τυχαίο άραγε;;;

Είναι καιρός να πάψει η κοροϊδία. Ας πάρουμε την τύχη στα χέρια μας!

Φτάνει πια η απραξία και η στασιμότητα! Θέλουμε έργα και όχι λόγια και εικόνες! Αγωνιζόμαστε για το αύριο που μας αξίζει! Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για την αναβάθμιση του τόπου μας. Μακριά από ψεύτικες υποσχέσεις για μικροεκδουλεύσεις χωρίς αντίκρισμα-και χωρίς αγκυλώσεις που ωθούν σε μοίρασμα των οικογενειακών ψήφων -γιατί οι εκλογές δεν είναι ζήτημα κοινωνικών υποχρεώσεων. Μας αξίζει το καλύτερο και θα το έχουμε, μόνο αν αγωνιστούμε γι αυτό. Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας! Χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο διεκδικητικό και αποτελεσματικό-έναν άνθρωπο της πράξης και μια ομάδα εμπνευσμένων και δραστήριων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που θα βρίσκονται κοντά στους δημότες, ανεξαρτήτου χρώματος, θα έχουν φωνή και διάθεση για προσφορά.

Αυτό είναι το όραμα του συνδυασμού μας ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη. Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας μας στον Δήμο Πέλλας, κατεβαίνω μαζί του στον αγώνα από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ενότητα Γιαννιτσών, γιατί είμαι βέβαιος ότι μόνο έτσι μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο και ανθρώπινο. Καταθέτω την εμπειρία, τις γνώσεις και όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το σκοπό και σας καλώ να με στηρίξετε δυναμικά με την ψήφο σας στις εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023.

Στέλιος Βελιγράδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου