Friday, 26 April, 2024

Συγχαρητήρια στην Φαίη Τέντα, από το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών για την υποτροφία!

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών συγχαίρουμε θερμά την μαθήτριά μας Φαίη Τέντα της Α΄ Λυκείου

που πέρασε με υποτροφία στο θερινό πρόγραμμα σπουδών του διεθνούς φήμης Πανεπιστημίου Berklee College of Music της Βοστώνης, ενός από τα καλύτερα Μουσικά Παν/μια στον κόσμο. Ευχόμαστε, αυτή η επιτυχία να ανοίξει νέους δρόμους που θα την οδηγήσουν πιο κοντά στο όνειρό της. Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο όμορφα στον μαγικό κόσμο της μουσικής.
Επίσης, και οι δύο μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, η Τέντα Θεοφανή Παρασκευή (Φαίη) και Τέντα Χριστίνα Παρθένα (Χρίσπα), δίδυμες αδελφές, συνέθεσαν και εκτέλεσαν το τραγούδι PAIN για τον πόνο που προκαλούν η βία και οι συγκρούσεις. Έγραψαν τους στίχους, έπαιξαν κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο και τραγούδησαν.

Το τραγούδι συμμετέχει στον 4° πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS για τους 17 παγκόσμιους στόχους και είναι υποψήφιο για τον 16° στόχο: Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυροί Θεσμοί.
Η μαθητική αυτή δημιουργία έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας με υπεύθυνη καθηγήτρια την οικονομολόγο, Μαρία Χατζηγεωργίου.

Απολαύστε το τραγούδι στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου