Sunday, 19 May, 2024

Συλλήψεις νεαρών στην Πέλλα και την Πιερία για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (8-4-2017) το μεσημέρι σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών

και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών 3 ενήλικες, 19, 42 και 43 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

-Συνελήφθησαν χθες (8-4-2017) το απόγευμα στην Ημαθία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας 2 ενήλικες, 22 και 24 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθησαν χθες (8-4-2017) το βράδυ  σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας 2 άτομα, ένας ανήλικος 17 ετών και ένας ενήλικας 33 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

-Συνελήφθη χθες (8-4-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 55χρονη, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθη σήμερα (9-4-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου 38χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

-Συνελήφθη σήμερα (9-4-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών 22χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου