Sunday, 28 April, 2024

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Βασίλειου Πόπτση

Ήταν στα αλήθεια σοκαριστικό το μήνυμα που έλαβα σήμερα Κυριακή 14/11/21 το πρωί….. όχι δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου!

Τραγική η είδηση του θανάτου του Βασίλειου Πόπτση, θεολόγου καθηγητή. Γνωριστήκαμε σαν βρεθήκαμε συνάδελφοι στο Γυμνάσιο Αραβησσού, με προσκάλεσες να μιλήσω στην Γ’ τάξη στο Γυμνάσιο Νέου Μυλότοπου, όπου μέχρι προχθές εργαζόσουν. Αργότερα συνπροσφέραμε ως συνεργάτες στην Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών “Ο Φίλιππος”. Ως μέλη αμφότερα του Δ.Σ. προσπαθήσαμε μαζί για το καλύτερο. Είχες πολλά χρόνια ακόμη μπροστά σου να διαβείς και να δημιουργήσεις… Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλη γνώμη….”‘Επρεπε να φύγεις” και να εγκαταλείψεις νωρίς τον αγώνα σου. Στο κανδήλι σου λιγοστό το λάδι όπως λέει και ο λαός μας. …Ακάματος, δραστήριος και συμμετοχικός άφησες δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά σου, τους φίλους, τους συναδέλφους, τα παιδιά.
Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του γυμνασίου μας (μαθητές/τριες-εκπαιδευτικοί-γονείς/κηδεμόνες) εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας, καλή μνήμη και κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους και… Βασίλη καλόν παράδεισο εκεί που θα πας.
(ανάρτηση: Κενανίδης Λάζαρος δ/ντής σχολείου)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου